Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Hovězí plátky se smetanou

Obtížnost Čas přípravy
10min
Čas vaření Celkový čas Porce
1h 5min 1h 15min
Nutriční hodnoty
87 kalorií 0.0g cukrů 0.0g tuků 3.0g bílkovin

Příprava

Hovězí zadní maso nakrájíme na 3 plátky, které dobře naklepeme. V kastrolu rozpustíme máslo a plátky masa na něm z obou stran opečeme. Poté přidáme sůl, pepř, sojovou a worčestrovou omáčku. Maso přiklopíme a dusíme nejprve ve vlastní šťávě, poté podlijeme horkou vodou a za občasného zamíchání a podlévání dusíme do měkka. V troše studené vody rozmícháme hladkou mouku a omáčku zahustíme. Povaříme, dochutíme bujónem nebo solí a vše zjemníme smetanou.

Hovězí plátky se smetanou podáváme s houskovým knedlíkem.


Přidat na Pinterest
JanaB

18. 04. 2012, Recept navštíven: 1459x


Přidat recenzi
hanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
recept velmi chutný

01. 09. 2016, 18:53

palino
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
hovädzie plátky su velmi dobre

20. 12. 2016, 20:55

Přidat komentář

Facebook komentáře