Hovězí plátky se zelím a žampiony
Obtížnost
Čas přípravy
10min
Čas vaření
1h 20min
Celkový čas
1h 30min
Porce
Nutriční hodnoty
903
kalorií
3.0g
cukrů
44.0g
tuků
17.0g
bílkovin
Příprava
Na oleji usmažíme dorůžova oloupanou a na drobno nakrájenou cibuli. Vložíme maso, osolíme, opepříme, podlijeme vodou a dusíme doměkka. Poté přidáme zelí a žampiony a ještě asi 15 minut podusíme. Zahustíme moukou rozmíchanou v troše studené vody a provaříme. Podáváme s vařenými brambory.
JanaB19. 11. 2012
Podobné recepty
Recenze
Přidat recenzi
katka16031 22. 03. 2016, 20:08

dušanka 29. 03. 2016, 13:24

palino 03. 05. 2016, 19:19
© 2022, Railsformers, s.r.o.