Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Hovězí plátky se zelím a žampiony

Obtížnost Čas přípravy
10min
Čas vaření Celkový čas Porce
1h 20min 1h 30min
Nutriční hodnoty
903 kalorií 3.0g cukrů 44.0g tuků 17.0g bílkovin

Příprava

Na oleji usmažíme dorůžova oloupanou a na drobno nakrájenou cibuli. Vložíme maso, osolíme, opepříme, podlijeme vodou a dusíme doměkka. Poté přidáme zelí a žampiony a ještě asi 15 minut podusíme. Zahustíme moukou rozmíchanou v troše studené vody a provaříme. Podáváme s vařenými brambory.


Přidat na Pinterest
JanaB

19. 11. 2012, Recept navštíven: 1610x


Přidat recenzi
katka16031
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
dobrý recept s hovädzieho mäsa

22. 03. 2016, 20:08

dušanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
super chutne jedlo

29. 03. 2016, 13:24

palino
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
vynikajuci recept

03. 05. 2016, 19:19

Přidat komentář

Facebook komentáře