Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Hovězí ragu ala stroganow

Hovězí ragu ala stroganow
Obtížnost: Rating Rating_gray Rating_gray Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 20min , Čas vaření: 5min
Celkový čas: 25min , porce

602 kalorií, 40.0g cukrů, 16.0g tuků, 60.0g bílkovin

Příprava

Cibulku nakrájíme na jemno, papriku na tenké nudličky. Maso nakrájíme na úzké nudličky. Zeleninku osmahneme na oleji a přidáme maso a zprudka opečeme. Přidáme hořčici, smetanu a zlehka prohřejeme a dochutíme solí, pepřem a worcesterem.

Chefparade

02. 04. 2012, Recept navštíven: 1610x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Hovězí ragu ala stroganow

Hovězí ragu ala stroganow

Cibulku nakrájíme na jemno, papriku na tenké nudličky. Maso nakrájíme na úzké nudličky. Zeleninku osmahneme...

Zobrazit všechny podobné recepty k Hovězí ragu ala stroganow Link-arrow

Přidat recenzi
Ajaja
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
Ubrala jsem trochu té kapie a dala navíc trochu žampionů. Dobrá klasika.
Přidané ingredience: žampiony

25. 12. 2012, 17:25

majka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
velmi dobrý a chuťovo výborný recept

09. 04. 2016, 18:22

hanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
chutne jedenie

05. 05. 2016, 10:08

Přidat komentář
Ajaja
jj, tohle nůžu :-)

Ajaja 05. 04. 2012, 18:29

Thumb
Určitě dobré, ale není to stroganov. Tam kromě masa (svíčková nebo roštěná, v nouzi zadní, ale musí se dlouho dusit) patří jen cibule, rajský protlak a smetana, žádná kapie a už vůbec ne hořčice.

Jarouš 15. 04. 2012, 12:45

Facebook komentáře