Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Hovězí ragu ala stroganow

Hovězí ragu ala stroganow

Obtížnost Čas přípravy
20min
Čas vaření Celkový čas Porce
5min 25min
Nutriční hodnoty
602 kalorií 40.0g cukrů 16.0g tuků 60.0g bílkovin

Příprava

Cibulku nakrájíme na jemno, papriku na tenké nudličky. Maso nakrájíme na úzké nudličky. Zeleninku osmahneme na oleji a přidáme maso a zprudka opečeme. Přidáme hořčici, smetanu a zlehka prohřejeme a dochutíme solí, pepřem a worcesterem.


Chefparade

02. 04. 2012, Recept navštíven: 1792x


Přidat recenzi
Ajaja
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
Ubrala jsem trochu té kapie a dala navíc trochu žampionů. Dobrá klasika.
Přidané ingredience: žampiony

25. 12. 2012, 17:25

majka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
velmi dobrý a chuťovo výborný recept

09. 04. 2016, 18:22

hanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
chutne jedenie

05. 05. 2016, 10:08

Přidat komentář
Ajaja
jj, tohle nůžu :-)

Ajaja 05. 04. 2012, 18:29

Thumb
Určitě dobré, ale není to stroganov. Tam kromě masa (svíčková nebo roštěná, v nouzi zadní, ale musí se dlouho dusit) patří jen cibule, rajský protlak a smetana, žádná kapie a už vůbec ne hořčice.

Jarouš 15. 04. 2012, 12:45

Facebook komentáře