Hráškový krém s tyrolskou slaninou
Obtížnost
Čas přípravy
10min
Čas vaření
15min
Celkový čas
25min
Porce
Nutriční hodnoty
568
kalorií
7.0g
cukrů
43.0g
tuků
16.0g
bílkovin
Příprava
Vodu přivedeme k varu a dáme do ní na 3 minuty vařit hrášek. Přidáme mléko, smetanu, sůl a pepř.
Ve vedlejším kastrolu si připravíme jíšku z másla a mouky, poté přidáme naběračku hrachového vývaru a rozmícháme. Pak to celé nalijeme do hrachové polévky.
Polévku rozmixujeme a přecedíme přes sítko.
Podáváme ozdobené nasucho opečenou slaninou.
01. 03. 2016
Podobné recepty
Recenze
Přidat recenzi
Přidané ingredience: saturejka
planeta 21. 12. 2018, 06:21
© 2025, Railsformers s.r.o.