Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Hráškový krém s tyrolskou slaninou

Obtížnost Čas přípravy
10min
Čas vaření Celkový čas Porce
15min 25min
Nutriční hodnoty
568 kalorií 7.0g cukrů 43.0g tuků 16.0g bílkovin

Příprava

Vodu přivedeme k varu a dáme do ní na 3 minuty vařit hrášek. Přidáme mléko, smetanu, sůl a pepř.
Ve vedlejším kastrolu si připravíme jíšku z másla a mouky, poté přidáme naběračku hrachového vývaru a rozmícháme. Pak to celé nalijeme do hrachové polévky.
Polévku rozmixujeme a přecedíme přes sítko.
Podáváme ozdobené nasucho opečenou slaninou.


Přidat na Pinterest
sonizna

01. 03. 2016, Recept navštíven: 714x


Přidat recenzi
katka16031
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
robím velmi podobný hráškový krem ale aj teneto je dobrý

04. 03. 2016, 11:50

dušanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
chutný hráškový krem

16. 10. 2016, 18:02

heladon
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
VYNIKAJÍCÍ POLÉVKA

22. 05. 2017, 07:35

Přidat komentář

Facebook komentáře