Hráškový krém s tyrolskou slaninou

Obtížnost

Čas přípravy

10min
Čas vaření
15min

Celkový čas

25min

Porce


Nutriční hodnoty

568 kalorií
7.0g cukrů
43.0g tuků
16.0g bílkovin


Příprava

Vodu přivedeme k varu a dáme do ní na 3 minuty vařit hrášek. Přidáme mléko, smetanu, sůl a pepř.
Ve vedlejším kastrolu si připravíme jíšku z másla a mouky, poté přidáme naběračku hrachového vývaru a rozmícháme. Pak to celé nalijeme do hrachové polévky.
Polévku rozmixujeme a přecedíme přes sítko.
Podáváme ozdobené nasucho opečenou slaninou.

přidejte na:
Chybí obrázek

01. 03. 2016

Podobné recepty


Přidat recenzi
Chybí obrázek
robím velmi podobný hráškový krem ale aj teneto je dobrý

04. 03. 2016, 11:50

Chybí obrázek
chutný hráškový krem

16. 10. 2016, 18:02

Chybí obrázek
VYNIKAJÍCÍ POLÉVKA

22. 05. 2017, 07:35

Chybí obrázek
chutná polévka, přidávám i trochu saturejky
Přidané ingredience: saturejka

21. 12. 2018, 05:21

Přidat komentář
Chybí obrázek
Rozhodně vyzkouším! Vypadá to skvěle!

001lucio 28. 01. 2018, 07:52

Vaříte rádi? Zajímá Vás zdravá výživa a vše kolem jídla? Pak ste tu správně. sRecepty.CZ jsou komunitním portálem, kde se setkávají uživatelé s podobnými zájmy.