Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Hrušková polévka

Obtížnost Čas přípravy
10min
Čas vaření Celkový čas Porce
15min 25min
Nutriční hodnoty
264 kalorií 0.0g cukrů 30.0g tuků 0.0g bílkovin

Příprava

Hrušky oloupeme, nakrájíme a zbavíme jadřince. Na oleji osmažíme dozlatova nakrájenou cibuli. Přidáme nakrájené hrušky, bujón a mléko. Přivedeme k varu a vaříme 10 minut, dokud hrušky nezměknou. Přidáme sýr, papriku, pepř a sůl dle chuti. Polévku necháme vychladnout, dáme do mixeru a důkladně rozmixujeme. Polévku před podáváním ohřejeme.


Přidat na Pinterest
Milena

12. 06. 2009, Recept navštíven: 3031x


Přidat recenzi
katka16031
Restaurant_star Restaurant_star
hruškovú polievku niekedy vyskúšam

28. 01. 2017, 20:04

Přidat komentář

Facebook komentáře