Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Italské bochánky

Obtížnost: Rating Rating Rating Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 2h 30min , Čas vaření: 40min
Celkový čas: 3h 10min , porce

2553 kalorií, 1.0g cukrů, 72.0g tuků, 56.0g bílkovin

Přidat na Pinterest

Příprava

Smícháme mouku, sůl, žloutky, mléko a přidáme vzešlý kvásek. Zpracujeme těsto, po vykynutí do něj přidáme olivy a nadrobno nakrájený salám. Z těsta tvoříme bochánky, které klademe na pečící papír a ještě necháme chvilku kynout. Potřeme vajíčkem, posypeme semínky a upečeme dozlatova.

Jiřulka

16. 02. 2010, Recept navštíven: 2479x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Italské bochánky

Italské bochánky

Smícháme mouku, sůl, žloutky, mléko a přidáme vzešlý kvásek. Zpracujeme těsto, po vykynutí do něj přidáme o...

Zobrazit všechny podobné recepty k Italské bochánky Link-arrow

Přidat recenzi
Přidat komentář
Angel 666
Mléka jsem dala méně, 3,5 dl, těsto bylo husté akorát. Bochánky jsou moc chutné, se zeleninovým salátem a skleničku bílého suchého vína to byla báječná večeře. Dík za dobrý receptík a posílám pár fotiček :o).

Angel 666 26. 02. 2010, 19:56

Angel 666
Ještě jsem zapomněla- polovinu bochánků jsem sypala sezamem a polovinu mandlovými lupínky. Rychleji na odbyt šly ty s mandlemi.

Angel 666 26. 02. 2010, 21:53

Facebook komentáře