Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Italské bochánky

Obtížnost Čas přípravy
2h 30min
Čas vaření Celkový čas Porce
40min 3h 10min
Nutriční hodnoty
2553 kalorií 1.0g cukrů 72.0g tuků 56.0g bílkovin

Příprava

Smícháme mouku, sůl, žloutky, mléko a přidáme vzešlý kvásek. Zpracujeme těsto, po vykynutí do něj přidáme olivy a nadrobno nakrájený salám. Z těsta tvoříme bochánky, které klademe na pečící papír a ještě necháme chvilku kynout. Potřeme vajíčkem, posypeme semínky a upečeme dozlatova.


Přidat na Pinterest
Jiřulka

16. 02. 2010, Recept navštíven: 2579x


Přidat recenzi
katka16031
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
bochánka su skvele

04. 02. 2017, 20:13

dušanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
recept je velmi dobrý

28. 03. 2017, 19:31

Přidat komentář
Angel 666
Mléka jsem dala méně, 3,5 dl, těsto bylo husté akorát. Bochánky jsou moc chutné, se zeleninovým salátem a skleničku bílého suchého vína to byla báječná večeře. Dík za dobrý receptík a posílám pár fotiček :o).

Angel 666 26. 02. 2010, 19:56

Angel 666
Ještě jsem zapomněla- polovinu bochánků jsem sypala sezamem a polovinu mandlovými lupínky. Rychleji na odbyt šly ty s mandlemi.

Angel 666 26. 02. 2010, 21:53

Facebook komentáře