Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Italské ravioli

Italské ravioli

Obtížnost Čas přípravy
45min
Čas vaření Celkový čas Porce
20min 1h 5min
Nutriční hodnoty
3240 kalorií 0.0g cukrů 131.0g tuků 131.0g bílkovin

Příprava

Nádivka: Zbytky pečeně smícháme s 100g jemně nastrouhaného parmazánu a vegetou. Spojíme vejcem a podle chuti dosolíme.

Do mouky dáme 1 vejce a špetku soli a s vlažnou vodou vypracujeme měkké nudlové těsto. Tence vyválíme a nakrájíme na malé čtverce. Ty potřeme bílkem a na polovinu klademe lžičku nádivky, čtverce přehneme, okraj dobře přitiskneme prstem, aby taštička dobře držela, a ořízneme je rádýlkem, aby okraj byl vzhledný. Chceme-li drobné ravioli, krájíme čtverce menší, na ně klademe malý kousek nádivky, zarolujeme a konce spojíme do kroužku. Plněné ravioli vkládáme do vařící slané vody. Když vyplavou na povrch, povaříme je ještě 3-5 minut (na kousku zkusíme, je-li provařený), pak vyjmeme, necháme na sítu odkapat. Podáváme polité máslem a posypané strouhaným parmezánem.


kaccka

17. 11. 2009, Recept navštíven: 1798x


Přidat recenzi
hanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
chutne jedlo

09. 09. 2016, 12:24

Přidat komentář

Facebook komentáře