Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Jablečno-ořechová buchta

Obtížnost: Rating Rating Rating_gray Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 30min , Čas vaření: 45min
Celkový čas: 1h 15min , porce

5000 kalorií, 112.0g cukrů, 273.0g tuků, 96.0g bílkovin

Přidat na Pinterest

Příprava

Všechny ingredience smícháme v míse a vypracujeme hustší těsto. Poté těsto vložíme na menší , vymazaný, ale ne vysypaný plech. Pečeme na 180°C cca 45 minut, dokud koláč nezrůžoví.

labe

16. 08. 2009, Recept navštíven: 8145x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Jablečno-ořechová buchta

Jablečno-ořechová buchta

Všechny ingredience smícháme v míse a vypracujeme hustší těsto. Poté těsto vložíme na menší , vymazaný, a...

Zobrazit všechny podobné recepty k Jablečno-ořechová buchta Link-arrow

Přidat recenzi
Přidat komentář
heleen1
Dnes jsem upekla.. koláč je rychlý, chutný, nemá chybu! Zvládne i úplná začátečnice!!

heleen1 03. 10. 2010, 17:53

labe
Jsem ráda,že moučník chutnal!

labe 03. 10. 2010, 18:16

Thumb
Moučník je super! Poprvé měl veliký úspěch i u vyložených gurmánů, tak ho dnes upeču druhé straně rodiny:) Děkuji!

Romana 16. 04. 2011, 09:15

Thumb
zrovna jsem buchtu dopekla a hned aj ochutnala ....musím řict,že je užasna.Jen jsem dala ořechy půl hrnečku vlašaku a půl hrnečku mandli a misto normalniho cukru ,třtínovy a fakt mnamka.Diky za recept :-)

Janka 17. 01. 2013, 15:53

Facebook komentáře