Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Jahodové knedlíky

Obtížnost: Rating Rating Rating Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 20min , Čas vaření: 6min
Celkový čas: 26min , porce

2816 kalorií, 0.0g cukrů, 45.0g tuků, 85.0g bílkovin

Přidat na Pinterest

Příprava

Z těsta vytvoříme váleček, ze kterého odkrajujeme stejné kousky a plníme jahodami. Vkládáme do vroucí vody a vaříme cca 3 minuty, obrátíme, a opět 3 minuty. Poté jeden knedlík vyndáme, rozkrojíme a přesvědčíme se, jestli jsou provařené. Po vyndání všech knedlíků je okamžitě propíchneme špejlí, jehlou na ražniči, vidličkou...., aby se nesrazily.
Na talíři posypeme nastrouhaným tvarohem a cukrem , event. ještě dozdobíme šlehačkou ve spreji.

Bulb Tip k receptu

Lze použít i jiné ovoce z mražáku, např. meruňky, švestky... (ovoce nenecháme předem rozmrazit)!

heleen1

30. 07. 2010, Recept navštíven: 2209x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Tvarohovo-jahodové knedlíky

Tvarohovo-jahodové knedlíky

Tvaroh, máslo, mouku, žloutek a sůl zpracujeme do těsta, do kterého balíme jednotlivé jahody . Vaříme dokud...

Jahodové knedlíky

Jahodové knedlíky

Z těsta vytvoříme váleček, ze kterého odkrajujeme stejné kousky a plníme jahodami. Vkládáme do vroucí vody ...

Zobrazit všechny podobné recepty k Jahodové knedlíky Link-arrow

Přidat recenzi
planeta
Restaurant_star
knedlíky vařím na páře, dobrá zkušenost

31. 03. 2014, 12:44

Přidat komentář

Facebook komentáře