Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Jarní vepřové závitky

Obtížnost Čas přípravy
20min
Čas vaření Celkový čas Porce
1h 0min 1h 20min
Nutriční hodnoty
284 kalorií 0.0g cukrů 9.0g tuků 16.0g bílkovin

Příprava

Nejdříve si připravíme náplň: na rozehřátém oleji restujeme žampiony. Asi po třech minutách přihodíme rohlík nakrájený na malinké kostičky. Dohromady krátce opečeme, osolíme, opepříme, zalijeme vejcem, promícháme a až se vejce srazí, odstavíme a vmícháme pažitku.
Plátky masa naklepeme, osolíme, opepříme a rozdělíme na ně náplň. Maso zavineme, závitky zpevníme nití nebo párátky a vložíme je do pekáčku vymazaného tukem. Lehce podlijeme vodou nebo vývarem.
Pečeme je v rozehřáté troubě zpočátku zakryté, později odklopené asi 45 minut.
Po této době přidáme k závitkům rozčtvrcené ředkvičky a vrátíme ještě na 10 - 15 minut do trouby.
Na talíř k hotovému závitku přidáme i pečené ředkvičky, které mají výbornou chuť.
Podáváme s bramborovou přílohou a zaleninovým salátem.


Přidat na Pinterest
Angel 666

26. 04. 2012, Recept navštíven: 3303x


Přidat recenzi
katka16031
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
výboené zavitky

03. 10. 2015, 21:07

Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
vyborne chutne zavitky

24. 04. 2016, 11:55

Karel Sevcik
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
Neměl jsem vepřové tak jsem to nahradil kuřecím. Výborný recept. Brzy to vyzkouším s vepřovým masem.

12. 06. 2016, 11:07

Přidat komentář

Facebook komentáře