Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Segedínské vepřové závitky

Segedínské vepřové závitky

Obtížnost Čas přípravy
15min
Čas vaření Celkový čas Porce
45min 1h 0min
Nutriční hodnoty
728 kalorií 0.0g cukrů 54.0g tuků 27.0g bílkovin

Příprava

Krkovičku omyjeme, osušíme, lehce naklepeme, osolíme, opepříme, potřeme hořčicí, položíme plátky slaniny, opaprikujeme a lehce okmínujeme. Okurky rozpůlíme a na každou krkovičku dáme půlku. Zelí překrájíme na menší a rozvrstvíme po plátcích, potom řádně zavineme, sepneme nebo svážeme a opečeme na sádle ze všech stran, podlijeme a dusíme doměkka. Nakonec zahustíme smetanou s hladkou moukou a ještě popřípadě dochutíme, necháme prohřát a podáváme nejlépe s chlupatými knedlíky, ale může být i rýže.


28. 02. 2011, Recept navštíven: 3652x


Přidat recenzi
Přidat komentář

Facebook komentáře