Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Segedínské vepřové závitky

Segedínské vepřové závitky
Obtížnost: Rating Rating Rating Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 15min , Čas vaření: 45min
Celkový čas: 1h 0min , porce

728 kalorií, 0.0g cukrů, 54.0g tuků, 27.0g bílkovin

Příprava

Krkovičku omyjeme, osušíme, lehce naklepeme, osolíme, opepříme, potřeme hořčicí, položíme plátky slaniny, opaprikujeme a lehce okmínujeme. Okurky rozpůlíme a na každou krkovičku dáme půlku. Zelí překrájíme na menší a rozvrstvíme po plátcích, potom řádně zavineme, sepneme nebo svážeme a opečeme na sádle ze všech stran, podlijeme a dusíme doměkka. Nakonec zahustíme smetanou s hladkou moukou a ještě popřípadě dochutíme, necháme prohřát a podáváme nejlépe s chlupatými knedlíky, ale může být i rýže.

28. 02. 2011, Recept navštíven: 3356x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Segedínské vepřové závitky

Segedínské vepřové závitky

Krkovičku omyjeme, osušíme, lehce naklepeme, osolíme, opepříme, potřeme hořčicí, položíme plátky slaniny, o...

Zobrazit všechny podobné recepty k Segedínské vepřové závitky Link-arrow

Přidat recenzi
Přidat komentář

Facebook komentáře