Segedínské vepřové závitky
Obtížnost
Čas přípravy
15min
Čas vaření
45min
Celkový čas
1h 0min
Porce
Nutriční hodnoty
728
kalorií
0.0g
cukrů
54.0g
tuků
27.0g
bílkovin
Příprava
Krkovičku omyjeme, osušíme, lehce naklepeme, osolíme, opepříme, potřeme hořčicí, položíme plátky slaniny, opaprikujeme a lehce okmínujeme. Okurky rozpůlíme a na každou krkovičku dáme půlku. Zelí překrájíme na menší a rozvrstvíme po plátcích, potom řádně zavineme, sepneme nebo svážeme a opečeme na sádle ze všech stran, podlijeme a dusíme doměkka. Nakonec zahustíme smetanou s hladkou moukou a ještě popřípadě dochutíme, necháme prohřát a podáváme nejlépe s chlupatými knedlíky, ale může být i rýže.
28. 02. 2011
Další recepty
© 2024, Railsformers s.r.o.