Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Játra na rožni na zurišský způsob

Játra na rožni na zurišský způsob

Obtížnost Čas přípravy
20min
Čas vaření Celkový čas Porce
30min 50min
Nutriční hodnoty
1096 kalorií 0.0g cukrů 59.0g tuků 117.0g bílkovin

Příprava

Pečeň (játra) pokrájame na malé tenké plátky. Na podobné plátky pokrájame aj slaninu a očistenú cibuľu. Pečeň posypeme sladkou paprikou, opekame na rozohriatom oleji z oboch strán asi po 3 minuty, vyberieme a odložime. Slaninu opražíme, cibuľu zapeníme na slanine do sklovita, pridáme šampiňóny a neolúpane rozpolené rajčiaky. Chvíľku dusíme a odtiahneme z ohňa. Potom na ražeň napichujeme opražené kúsky slaniny, pečeňe, cibule, rajčiakov a šampiňóny. Položíme na misu, polejeme kečupom a posypeme zelenou petržlenovou vňaťou.

Bulb Tip k receptu

Podávame s varenou ryžou.


Jozef

16. 09. 2010, Recept navštíven: 1637x


Přidat recenzi
katka16031
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
výborný recept

19. 09. 2016, 17:44

Přidat komentář

Facebook komentáře