Chybějící obrázek

Játra na rožni na zurišský způsob

Obtížnost

Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení

Čas přípravy

20min
Čas vaření
30min

Celkový čas

50min

Porce


Nutriční hodnoty

1096 kalorií
0.0g cukrů
59.0g tuků
117.0g bílkovin


Příprava

Pečeň (játra) pokrájame na malé tenké plátky. Na podobné plátky pokrájame aj slaninu a očistenú cibuľu. Pečeň posypeme sladkou paprikou, opekame na rozohriatom oleji z oboch strán asi po 3 minuty, vyberieme a odložime. Slaninu opražíme, cibuľu zapeníme na slanine do sklovita, pridáme šampiňóny a neolúpane rozpolené rajčiaky. Chvíľku dusíme a odtiahneme z ohňa. Potom na ražeň napichujeme opražené kúsky slaniny, pečeňe, cibule, rajčiakov a šampiňóny. Položíme na misu, polejeme kečupom a posypeme zelenou petržlenovou vňaťou.

Tip k receptu

Podávame s varenou ryžou.

přidejte na:
Jozef

16. 09. 2010

Další recepty


Přidat recenzi
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení
výborný recept

katka16031 19. 09. 2016, 17:44

Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
chutný recept

palino 21. 01. 2018, 15:08

Přidat komentář