Játra na rožni na zurišský způsob
Obtížnost
Čas přípravy
20min
Čas vaření
30min
Celkový čas
50min
Porce
Nutriční hodnoty
1096
kalorií
0.0g
cukrů
59.0g
tuků
117.0g
bílkovin
Příprava
Pečeň (játra) pokrájame na malé tenké plátky. Na podobné plátky pokrájame aj slaninu a očistenú cibuľu. Pečeň posypeme sladkou paprikou, opekame na rozohriatom oleji z oboch strán asi po 3 minuty, vyberieme a odložime. Slaninu opražíme, cibuľu zapeníme na slanine do sklovita, pridáme šampiňóny a neolúpane rozpolené rajčiaky. Chvíľku dusíme a odtiahneme z ohňa. Potom na ražeň napichujeme opražené kúsky slaniny, pečeňe, cibule, rajčiakov a šampiňóny. Položíme na misu, polejeme kečupom a posypeme zelenou petržlenovou vňaťou.
Tip k receptu
Podávame s varenou ryžou.
Jozef16. 09. 2010
Další recepty
© 2024, Railsformers s.r.o.