Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Játra na rožni na zurišský způsob

Játra na rožni na zurišský způsob
Obtížnost: Rating Rating Rating Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 20min , Čas vaření: 30min
Celkový čas: 50min , porce

1096 kalorií, 0.0g cukrů, 59.0g tuků, 117.0g bílkovin

Příprava

Pečeň (játra) pokrájame na malé tenké plátky. Na podobné plátky pokrájame aj slaninu a očistenú cibuľu. Pečeň posypeme sladkou paprikou, opekame na rozohriatom oleji z oboch strán asi po 3 minuty, vyberieme a odložime. Slaninu opražíme, cibuľu zapeníme na slanine do sklovita, pridáme šampiňóny a neolúpane rozpolené rajčiaky. Chvíľku dusíme a odtiahneme z ohňa. Potom na ražeň napichujeme opražené kúsky slaniny, pečeňe, cibule, rajčiakov a šampiňóny. Položíme na misu, polejeme kečupom a posypeme zelenou petržlenovou vňaťou.

Bulb Tip k receptu

Podávame s varenou ryžou.

Jozef

16. 09. 2010, Recept navštíven: 1545x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Játra na rožni na zurišský způsob

Játra na rožni na zurišský způsob

Pečeň (játra) pokrájame na malé tenké plátky. Na podobné plátky pokrájame aj slaninu a očistenú cibuľu. Peč...

Zobrazit všechny podobné recepty k Játra na rožni na zurišský způsob Link-arrow
Thumb

Vařená rýže

Rýži propláchneme a necháme okapat. Rýži vložíme do osolené vody, vaříme bez pokličky na mírnem ohni a sbír...


Přidat recenzi
katka16031
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
výborný recept

19. 09. 2016, 17:44

Přidat komentář

Facebook komentáře