Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Játra s jablky

Játra s jablky

Obtížnost Čas přípravy
5min
Čas vaření Celkový čas Porce
15min 20min
Nutriční hodnoty
1052 kalorií 0.0g cukrů 60.0g tuků 106.0g bílkovin

Příprava

Slaninu, cibuli a jablko nakrájíme na kostičky. Společně zprudka osmažíme na malém množství oleje. Když je jablko poloměkké, přidáme nakrájená játra a smažíme do změknutí. Ochutíme pepřem, solí a majoránkou. Podáváme s rýží.


notburga

25. 04. 2010, Recept navštíven: 1499x


Přidat recenzi
katka16031
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
chutný recept

14. 02. 2017, 19:50

Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
velmi dobrý recept na prípravu kuracej pečienky

14. 03. 2017, 10:43

Přidat komentář

Facebook komentáře