Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Játrová rýže

Obtížnost: Rating Rating Rating_gray Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 30min , Čas vaření: 15min
Celkový čas: 45min , porce

1480 kalorií, 0.0g cukrů, 22.0g tuků, 101.0g bílkovin

Přidat na Pinterest

Příprava

Z pomletých ​​jater, cibule, česneku, z vejce s mletým pepřem a ze strouhanky udělejte řidší těsto, které protlačte přes hrubé převrácené struhadlo do mírně vroucí polévky.

Marsylie

04. 06. 2013, Recept navštíven: 2177x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Játrová rýže

Játrová rýže

Z pomletých ​​jater, cibule, česneku, z vejce s mletým pepřem a ze strouhanky udělejte řidší těsto, které p...

Zobrazit všechny podobné recepty k Játrová rýže Link-arrow

Přidat recenzi
palino
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
zaujímavá jatrová ryža

07. 02. 2016, 11:14

majka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
určite to budem robit

28. 02. 2016, 15:16

Přidat komentář

Facebook komentáře