Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Jehněčí řízky

Jehněčí řízky

Obtížnost Čas přípravy
0min
Čas vaření Celkový čas Porce
0min 0min
Nutriční hodnoty
1864 kalorií 0.0g cukrů 105.0g tuků 39.0g bílkovin

Příprava

Maso naklepeme, osolíme a opepříme. Opečeme je na másle, poté dusíme za občasného podlévání vodou a borovičkou. Necháme vychladnout a studené řízky obalíme v rozšlehaném vejci, strouhance - muže být i chleba a smažíme na oleji. Podáváme s vařenými bramborami, bramborovým salátem nebo hranolkami.


jessynka

08. 04. 2010, Recept navštíven: 3558x


Přidat recenzi
maruskaji
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
Moc dobrý recept.
Přidané ingredience: špetka chilli

11. 02. 2013, 21:46

dušanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
skvelý recept

28. 09. 2016, 18:34

katka16031
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
velmi dobré, masko je jemne

02. 02. 2017, 11:32

hanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
velmi dobrý recept na jahnacie rezne

05. 02. 2017, 13:57

Přidat komentář

Facebook komentáře