
Jehněčí řízky
Obtížnost
Čas přípravy
0min
Čas vaření
0min
Celkový čas
0min
Porce
Nutriční hodnoty
1864
kalorií
0.0g
cukrů
105.0g
tuků
39.0g
bílkovin
Příprava
Maso naklepeme, osolíme a opepříme. Opečeme je na másle, poté dusíme za občasného podlévání vodou a borovičkou. Necháme vychladnout a studené řízky obalíme v rozšlehaném vejci, strouhance - muže být i chleba a smažíme na oleji. Podáváme s vařenými bramborami, bramborovým salátem nebo hranolkami.
jessynka08. 04. 2010
Ingredience
Kategorie
Podobné recepty
Recenze
Přidat recenzi
dušanka 28. 09. 2016, 18:34

katka16031 02. 02. 2017, 11:32

hanka 05. 02. 2017, 13:57

majka 21. 09. 2017, 09:45

Svetlana 24. 06. 2018, 19:39

palino 23. 03. 2019, 16:21
© 2021, Railsformers, s.r.o.