Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Ježeček

Ježeček
Obtížnost: Rating Rating_gray Rating_gray Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 50min , Čas vaření: 40min
Celkový čas: 1h 30min , porce

1756 kalorií, 4.0g cukrů, 7.0g tuků, 52.0g bílkovin

Příprava

V mouce, vajíčku a strouhance obalíme kousky masa. Z bílků ušleháme sníh, osolíme a vmícháme nastrouhaný sýr. Tvoříme kuličky, které taky obalíme v trojobale a osmažíme. Na špejle napichujeme dle fantazie a chuti střídavě cherry rajčátka, kuličky ze sýra, maso, olivy, kousky okurky. Jídlem ozdobenou špejli zapíchneme do chleba. Hosté se zasytí a kdo bude mít ještě hlad, může si ukrojit ještě kousek chleba. Vtip je v tom, že na špejli lze napíchat vše co máme rádi. Maso a kuličky jsou základ, zbytek záleží na naší individuální chuti.

Jiřulka

15. 12. 2009, Recept navštíven: 1962x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Ježeček

Ježeček

V mouce, vajíčku a strouhance obalíme kousky masa. Z bílků ušleháme sníh, osolíme a vmícháme nastrouhaný sý...

Zobrazit všechny podobné recepty k Ježeček Link-arrow

Přidat recenzi
Přidat komentář

Facebook komentáře