Ježeček
Obtížnost
Čas přípravy
50min
Čas vaření
40min
Celkový čas
1h 30min
Porce
Nutriční hodnoty
1756
kalorií
4.0g
cukrů
7.0g
tuků
52.0g
bílkovin
Příprava
V mouce, vajíčku a strouhance obalíme kousky masa. Z bílků ušleháme sníh, osolíme a vmícháme nastrouhaný sýr. Tvoříme kuličky, které taky obalíme v trojobale a osmažíme. Na špejle napichujeme dle fantazie a chuti střídavě cherry rajčátka, kuličky ze sýra, maso, olivy, kousky okurky. Jídlem ozdobenou špejli zapíchneme do chleba. Hosté se zasytí a kdo bude mít ještě hlad, může si ukrojit ještě kousek chleba. Vtip je v tom, že na špejli lze napíchat vše co máme rádi. Maso a kuličky jsou základ, zbytek záleží na naší individuální chuti.
Jiřulka15. 12. 2009
Další recepty
© 2024, Railsformers s.r.o.