Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Ježeček

Ježeček

Obtížnost Čas přípravy
50min
Čas vaření Celkový čas Porce
40min 1h 30min
Nutriční hodnoty
1756 kalorií 4.0g cukrů 7.0g tuků 52.0g bílkovin

Příprava

V mouce, vajíčku a strouhance obalíme kousky masa. Z bílků ušleháme sníh, osolíme a vmícháme nastrouhaný sýr. Tvoříme kuličky, které taky obalíme v trojobale a osmažíme. Na špejle napichujeme dle fantazie a chuti střídavě cherry rajčátka, kuličky ze sýra, maso, olivy, kousky okurky. Jídlem ozdobenou špejli zapíchneme do chleba. Hosté se zasytí a kdo bude mít ještě hlad, může si ukrojit ještě kousek chleba. Vtip je v tom, že na špejli lze napíchat vše co máme rádi. Maso a kuličky jsou základ, zbytek záleží na naší individuální chuti.


Jiřulka

15. 12. 2009, Recept navštíven: 2079x


Přidat recenzi
dušanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
zaujímavý recept

27. 01. 2017, 12:08

Přidat komentář

Facebook komentáře