Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Jihomoravské amolety

Obtížnost: Rating Rating Rating_gray Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 10min , Čas vaření: 25min
Celkový čas: 35min , porce

2800 kalorií, 1.0g cukrů, 127.0g tuků, 65.0g bílkovin

Přidat na Pinterest

Příprava

Do vhodné nádoby nalijeme mléko, osolíme, přidáme žloutky, cukr a mouku a rozšleháme na řídké tekuté těsto (vhodná je ruční metla na šlehání). Přidáme ušlehaný sníh z bílků a dobře promícháme. Pánvičku potřeme olejem a amolety smažíme z chvilku každé strany. Potřeme je marmeládou nebo ochuceným tvarohem, svineme, a na talíři můžemed ozdobit kysanou smetanou nebo jogurtem, grankem, ovocem,...

Šéfredaktor

18. 08. 2009, Recept navštíven: 7205x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Jihomoravské amolety

Jihomoravské amolety

Do vhodné nádoby nalijeme mléko, osolíme, přidáme žloutky, cukr a mouku a rozšleháme na řídké tekuté těsto ...

Zobrazit všechny podobné recepty k Jihomoravské amolety Link-arrow

Přidat recenzi
Přidat komentář

Facebook komentáře