Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Jogurtové řízky

Obtížnost: Rating Rating Rating_gray Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 30min , Čas vaření: 20min
Celkový čas: 50min , porce

1208 kalorií, 1.0g cukrů, 21.0g tuků, 48.0g bílkovin

Přidat na Pinterest

Příprava

Maso naložíme do připravené jogurtové marinády. Tu umícháme z jogurtu, vajec, česneku, soli a koření dle chuti (např. grilovací směs). Necháme uležet v marinádě nejlépe do druhého dne. Když řízek vyndáme, obalíme ho ve strouhance a smažíme klasicky. Olej musí být dobře rozpálený, aby se strouhanka neodlepovala. Řízky úžasně zkřehnou a získají v marinádě skvělou chuť.

pskrob

10. 12. 2009, Recept navštíven: 1971x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Jogurtové řízky

Jogurtové řízky

Maso naložíme do připravené jogurtové marinády. Tu umícháme z jogurtu, vajec, česneku, soli a koření dle ch...

Zobrazit všechny podobné recepty k Jogurtové řízky Link-arrow

Přidat recenzi
Šéfredaktor
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
Celkem oblíbený recept v naší rodině.

07. 01. 2013, 11:35

maruskaji
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
Bezvadný recept.
Přidané ingredience: špetka chilli

12. 02. 2013, 11:11

majka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
tieto rezne su šťavnaté, jednoducho vynikajuce

22. 11. 2016, 22:06

Přidat komentář

Facebook komentáře