Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Jogurtový medový cheesecake

Obtížnost Čas přípravy
30min
Čas vaření Celkový čas Porce
1h 25min 1h 55min
Nutriční hodnoty
5292 kalorií 209.0g cukrů 462.0g tuků 86.0g bílkovin

Příprava

Mandle opečeme nasucho v pánvi.
Sušenky rozdrtíme (v mixéru nebo v hmoždíři) spolu s většinou mandlí. Smícháme s máslem a rozprostřeme na dno dortové formy a průměru 23 cm. Pečeme 10 minut na 160 °C dokřupava.
Smícháme jogurt a mascarpone a poté i vejce. Vmícháme citrónovou a pomerančovou kůru a nakonec přidáme i med. Rozprostřeme na sušenkový základ, přikryjeme alobalem a pečeme ještě hodinu. Poté dopečeme 15 minut odkryté.
Podáváme posypané zbylými mandlemi a pokapané medem nejlépe s čerstvým ovocem.

Bulb Tip k receptu

Já používám sušenky Digestive, jsou k dostání v Albertu mezi sušenkami a jsou celozrnné.
Cheesecake vydrží v lednici 2 dny.


Přidat na Pinterest
sonizna

16. 10. 2015, Recept navštíven: 2029x


Přidat recenzi
majka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
vyborne s hocijakými sušienkami

16. 10. 2015, 15:59

palino
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
rýchle a trvácne

18. 10. 2015, 18:57

hanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
vyborný dezert

20. 10. 2015, 15:18

Přidat komentář

Facebook komentáře