Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Kapr po židovsku

Obtížnost Čas přípravy
1dní 0h 20min
Čas vaření Celkový čas Porce
35min 1dní 0h 55min
Nutriční hodnoty
528 kalorií 3.0g cukrů 1.0g tuků 8.0g bílkovin

Příprava

Kapra si připravíme na jednotlivé porce. Porce kapra potřeme česnekem utřeným se solí a necháme je v chladu odležet a nejlépe přes noc. Potom porce kapra obalíme v mouce smíchané s paprikou, vložíme do pánve na rozehřáté sádlo a přidáme k nim cibuli nakrájenou na kostičky a nastrouhaný křen. Opečeme z obou stran a podáváme s brambory.


Přidat na Pinterest
Evík

09. 11. 2012, Recept navštíven: 2694x


Přidat recenzi
katka16031
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
vyskúšam

13. 03. 2016, 18:48

Přidat komentář

Facebook komentáře