Kapr po židovsku

Obtížnost

Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení

Čas přípravy

1dní 0h 20min
Čas vaření
35min

Celkový čas

1dní 0h 55min

Porce


Nutriční hodnoty

528 kalorií
3.0g cukrů
1.0g tuků
8.0g bílkovin


Příprava

Kapra si připravíme na jednotlivé porce. Porce kapra potřeme česnekem utřeným se solí a necháme je v chladu odležet a nejlépe přes noc. Potom porce kapra obalíme v mouce smíchané s paprikou, vložíme do pánve na rozehřáté sádlo a přidáme k nim cibuli nakrájenou na kostičky a nastrouhaný křen. Opečeme z obou stran a podáváme s brambory.

přidejte na:
Evík

09. 11. 2012

Další recepty


Přidat recenzi
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení
vyskúšam

katka16031 13. 03. 2016, 18:48

Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
chutne pripravený kapor

palino 07. 07. 2019, 17:24

Přidat komentář