Kapr po židovsku

Obtížnost

Čas přípravy

1dní 0h 20min
Čas vaření
35min

Celkový čas

1dní 0h 55min

Porce


Nutriční hodnoty

528 kalorií
3.0g cukrů
1.0g tuků
8.0g bílkovin


Příprava

Kapra si připravíme na jednotlivé porce. Porce kapra potřeme česnekem utřeným se solí a necháme je v chladu odležet a nejlépe přes noc. Potom porce kapra obalíme v mouce smíchané s paprikou, vložíme do pánve na rozehřáté sádlo a přidáme k nim cibuli nakrájenou na kostičky a nastrouhaný křen. Opečeme z obou stran a podáváme s brambory.

přidejte na:
Chybí obrázek

09. 11. 2012

Další recepty


Přidat recenzi
Chybí obrázek
vyskúšam

13. 03. 2016, 18:48

Přidat komentář
Vaříte rádi? Zajímá Vás zdravá výživa a vše kolem jídla? Pak ste tu správně. sRecepty.CZ jsou komunitním portálem, kde se setkávají uživatelé s podobnými zájmy.