Kapr s fazolemi
Obtížnost
Čas přípravy
40min
Čas vaření
50min
Celkový čas
1h 30min
Porce
Nutriční hodnoty
948
kalorií
0.0g
cukrů
80.0g
tuků
33.0g
bílkovin
Příprava
Kapra vyvrhneme, očistíme, sfiletujeme a nakrájíme na kostky asi 1x1cm. Tyto kostky obalíme v mouce smíchané s paprikou a osmažíme na oleji do červena, pak je vyjmeme a dáme na ubrousek odsát přebytečný tuk. Na oleji osmažíme nakrájenou cibuli a pak přidáme na kostky nakrájenou slaninu, osmažíme, přidáme konzervované fazole i se šťávou a dusíme doměkka. Zalijeme zakysanou smetanou, provaříme do zhoustnutí, přidáme rybu, prohřejeme a podáváme s pečivem.
16. 06. 2010
Další recepty
Recenze
Přidat recenzi© 2024, Railsformers s.r.o.