Kapří škvarky

Obtížnost

Čas přípravy

1dní 0h 35min
Čas vaření
35min

Celkový čas

1dní 1h 10min

Porce


Nutriční hodnoty

4428 kalorií
6.0g cukrů
316.0g tuků
197.0g bílkovin


Příprava

Kapra musíme vykostit a zbavit kůže. Poté ho nakrájíme na menší kostky. Česnek utřeme se solí a zamícháme do rybího masa. Upěchujeme do nádobky s víkem a necháme odležet do druhé dne v lednici. Druhý den smícháme mouku s mletou paprikou a kousky ryby v ní obalíme. Poté je v rozehřátém oleji smažíme dokřupava. Necháme okapat a pak zobeme.

přidejte na:
Chybí obrázek

12. 11. 2012

Další recepty


Přidat recenzi
Ajaja
Přidala jsem ještě trochu pálivé papriky a kapra jsem navíc zakapala citronovou šťávou. Spolu s čerstvě opečenou bagetko a bílým vínkem to nebyla špatná volba.
Přidané ingredience: pálivá paprika, citronová šťáva

08. 12. 2012, 07:16

Chybí obrázek
určite vyskušam

14. 02. 2016, 11:13

Chybí obrázek
dobra chutovka

16. 04. 2016, 18:33

Přidat komentář
Vaříte rádi? Zajímá Vás zdravá výživa a vše kolem jídla? Pak ste tu správně. sRecepty.CZ jsou komunitním portálem, kde se setkávají uživatelé s podobnými zájmy.