Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Kapří škvarky

Obtížnost Čas přípravy
1dní 0h 35min
Čas vaření Celkový čas Porce
35min 1dní 1h 10min
Nutriční hodnoty
4428 kalorií 6.0g cukrů 316.0g tuků 197.0g bílkovin

Příprava

Kapra musíme vykostit a zbavit kůže. Poté ho nakrájíme na menší kostky. Česnek utřeme se solí a zamícháme do rybího masa. Upěchujeme do nádobky s víkem a necháme odležet do druhé dne v lednici. Druhý den smícháme mouku s mletou paprikou a kousky ryby v ní obalíme. Poté je v rozehřátém oleji smažíme dokřupava. Necháme okapat a pak zobeme.


Přidat na Pinterest
Evík

12. 11. 2012, Recept navštíven: 5892x


Přidat recenzi
Ajaja
Restaurant_star Restaurant_star
Přidala jsem ještě trochu pálivé papriky a kapra jsem navíc zakapala citronovou šťávou. Spolu s čerstvě opečenou bagetko a bílým vínkem to nebyla špatná volba.
Přidané ingredience: pálivá paprika, citronová šťáva

08. 12. 2012, 07:16

katka16031
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
určite vyskušam

14. 02. 2016, 11:13

dušanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
dobra chutovka

16. 04. 2016, 18:33

Přidat komentář

Facebook komentáře