Kapří škvarky

Obtížnost

Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení

Čas přípravy

1dní 0h 35min
Čas vaření
35min

Celkový čas

1dní 1h 10min

Porce


Nutriční hodnoty

4428 kalorií
6.0g cukrů
316.0g tuků
197.0g bílkovin


Příprava

Kapra musíme vykostit a zbavit kůže. Poté ho nakrájíme na menší kostky. Česnek utřeme se solí a zamícháme do rybího masa. Upěchujeme do nádobky s víkem a necháme odležet do druhé dne v lednici. Druhý den smícháme mouku s mletou paprikou a kousky ryby v ní obalíme. Poté je v rozehřátém oleji smažíme dokřupava. Necháme okapat a pak zobeme.

přidejte na:
Evík

12. 11. 2012

Další recepty


Přidat recenzi
Ajaja
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
Přidala jsem ještě trochu pálivé papriky a kapra jsem navíc zakapala citronovou šťávou. Spolu s čerstvě opečenou bagetko a bílým vínkem to nebyla špatná volba.
Přidané ingredience: pálivá paprika, citronová šťáva
Ajaja 08. 12. 2012, 08:16
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení
určite vyskušam
katka16031 14. 02. 2016, 12:13
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení
dobra chutovka
dušanka 16. 04. 2016, 20:33