Kapří škvarky
Obtížnost
Čas přípravy
1dní 0h 35min
Čas vaření
35min
Celkový čas
1dní 1h 10min
Porce
Nutriční hodnoty
4428
kalorií
6.0g
cukrů
316.0g
tuků
197.0g
bílkovin
Příprava
Kapra musíme vykostit a zbavit kůže. Poté ho nakrájíme na menší kostky. Česnek utřeme se solí a zamícháme do rybího masa. Upěchujeme do nádobky s víkem a necháme odležet do druhé dne v lednici. Druhý den smícháme mouku s mletou paprikou a kousky ryby v ní obalíme. Poté je v rozehřátém oleji smažíme dokřupava. Necháme okapat a pak zobeme.
Evík12. 11. 2012
Další recepty
Recenze
Přidat recenziPřidané ingredience: pálivá paprika, citronová šťáva
Ajaja 08. 12. 2012, 08:16
© 2024, Railsformers s.r.o.