Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Kapří škvarky

Kapří škvarky
Obtížnost: Rating Rating Rating_gray Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 1dní 0h 35min , Čas vaření: 35min
Celkový čas: 1dní 1h 10min , porce

4428 kalorií, 6.0g cukrů, 316.0g tuků, 197.0g bílkovin

Příprava

Kapra musíme vykostit a zbavit kůže. Poté ho nakrájíme na menší kostky. Česnek utřeme se solí a zamícháme do rybího masa. Upěchujeme do nádobky s víkem a necháme odležet do druhé dne v lednici. Druhý den smícháme mouku s mletou paprikou a kousky ryby v ní obalíme. Poté je v rozehřátém oleji smažíme dokřupava. Necháme okapat a pak zobeme.

Evík

12. 11. 2012, Recept navštíven: 5019x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Kapří škvarky

Kapří škvarky

Kapra musíme vykostit a zbavit kůže. Poté ho nakrájíme na menší kostky. Česnek utřeme se solí a zamícháme d...

Zobrazit všechny podobné recepty k Kapří škvarky Link-arrow

Přidat recenzi
Ajaja
Restaurant_star Restaurant_star
Přidala jsem ještě trochu pálivé papriky a kapra jsem navíc zakapala citronovou šťávou. Spolu s čerstvě opečenou bagetko a bílým vínkem to nebyla špatná volba.
Přidané ingredience: pálivá paprika, citronová šťáva

08. 12. 2012, 07:16

katka16031
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
určite vyskušam

14. 02. 2016, 11:13

dušanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
dobra chutovka

16. 04. 2016, 18:33

Přidat komentář

Facebook komentáře