Kapří škvarky
Obtížnost | Čas přípravy |
---|---|
1dní 0h 35min |
Čas vaření | Celkový čas | Porce |
---|---|---|
35min | 1dní 1h 10min |
Nutriční hodnoty |
---|
4428 kalorií | 6.0g cukrů | 316.0g tuků | 197.0g bílkovin |
Příprava
Kapra musíme vykostit a zbavit kůže. Poté ho nakrájíme na menší kostky. Česnek utřeme se solí a zamícháme do rybího masa. Upěchujeme do nádobky s víkem a necháme odležet do druhé dne v lednici. Druhý den smícháme mouku s mletou paprikou a kousky ryby v ní obalíme. Poté je v rozehřátém oleji smažíme dokřupava. Necháme okapat a pak zobeme.
Recenze
Přidat recenzi


Přidané ingredience: pálivá paprika, citronová šťáva
Ajaja 08. 12. 2012, 07:16