Kapustové knedlíčky do polévky
Obtížnost
Čas přípravy
20min
Čas vaření
15min
Celkový čas
35min
Porce
Nutriční hodnoty
525
kalorií
0.0g
cukrů
31.0g
tuků
23.0g
bílkovin
Příprava
Na malých kostičkách slaniny osmahneme nadrobno nakrájenou kapustu, po chvilce mírně podlijeme a podusíme doměkka.
Vejce utřeme se změklým máslem, solí a muškátovým oříškem, do napěněné směsi přimícháme vychladlou kapustu a ve vodě namočený vymačkaný rohlík. Podle potřeby ještě trochu zahustíme strouhankou.
Z připravené hmoty tvoříme malé knedlíčky, které vaříme dokud nevyplavou (asi 6 minut).
Tyto knedlíčky se hodí do vývarů nebo krémových zeleninových polévek.
Tip k receptu
Dobrou chuť :-)!
Trisha05. 05. 2011
Ingredience
Kategorie
Další recepty
Recenze
Přidat recenzi© 2024, Railsformers s.r.o.