Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Kapustové knedlíčky do polévky

Kapustové knedlíčky do polévky

Obtížnost Čas přípravy
20min
Čas vaření Celkový čas Porce
15min 35min
Nutriční hodnoty
525 kalorií 0.0g cukrů 31.0g tuků 23.0g bílkovin

Příprava

Na malých kostičkách slaniny osmahneme nadrobno nakrájenou kapustu, po chvilce mírně podlijeme a podusíme doměkka.
Vejce utřeme se změklým máslem, solí a muškátovým oříškem, do napěněné směsi přimícháme vychladlou kapustu a ve vodě namočený vymačkaný rohlík. Podle potřeby ještě trochu zahustíme strouhankou.
Z připravené hmoty tvoříme malé knedlíčky, které vaříme dokud nevyplavou (asi 6 minut).
Tyto knedlíčky se hodí do vývarů nebo krémových zeleninových polévek.

Bulb Tip k receptu

Dobrou chuť :-)!


Trisha

05. 05. 2011, Recept navštíven: 1693x


Přidat recenzi
hanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
kapustové knedlíčky su vynikajuce

16. 03. 2017, 20:27

Přidat komentář

Facebook komentáře