Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Kapustovo-rajčatová polévka

Obtížnost: Rating Rating Rating_gray Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 5min , Čas vaření: 30min
Celkový čas: 35min , porce

284 kalorií, 0.0g cukrů, 5.0g tuků, 23.0g bílkovin

Přidat na Pinterest

Příprava

Kapustu narežeme na drobné štvorčeky a uvaríme vo vode. Vodu zlejeme. Potom znovu podlejeme vodou, pridáme mletú rascu, soľ, ryžu a ďalej dusíme. Tesne pred koncom ako je ryža uvarená, pridáme paradajkový pretlak a zamiešame. Zahustíme cibuľovou zápražkou.

ik777

12. 11. 2009, Recept navštíven: 2135x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Kapustovo-rajčatová polévka

Kapustovo-rajčatová polévka

Kapustu narežeme na drobné štvorčeky a uvaríme vo vode. Vodu zlejeme. Potom znovu podlejeme vodou, pridáme ...

Zobrazit všechny podobné recepty k Kapustovo-rajčatová polévka Link-arrow
Thumb.1210

Vícezrnný domácí chléb

Nejprve si připravíme kvásek: do půl decilitru teplé vody rozdrobíme droždí, zasypeme cukrem a necháme v te...


Přidat recenzi
planeta
Restaurant_star
přidala bych i trochu bazalky
Přidané ingredience: bazalka

07. 01. 2016, 16:52

katka16031
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
robím takuto polievku aje velmi chutná , davam čerstvú bzalku

14. 01. 2016, 10:47

Přidat komentář
Angel 666
Pro dnešní mrazivý den jsem na zahřátí vybrala tuhle polévku. Místo růžičkové kapusty jsem dala normální, ztužený tuk, který vůbec nepoužívám jsem nahradila relativně zdravějším máslem. Postup jsem si trochu pozměnila, nejdříve jsem na másle orestovala drobně nasekanou cibuli, zasypala moukou a zalila zeleninovým vývarem a do něj dala vařit kapustu s rýží. Navíc jsem přidala dva nasekané stroužky česneku, nějak mi tam pasoval. Nakonec jsem na zjemnění chuti přidala lžičku cukru. Kdo chtěl, dal si na talíři do polévky lžíci smetany. Takže polívčička je opravdu moc dobrá, jestli zbyde do večera a rozleží se, tak bude ještě lepší. Všem určitě doporučuju vyzkoušet :o). Posílám dvě fotečky- varianta bez smetany a se smetanou.

Angel 666 25. 01. 2010, 12:45

Angel 666
Přesně jak jsem říkala, odleželá polévka, ohřátá k večeři byla bezvadná, je to jedna z těch, kterým odležení moc sluší.

Angel 666 25. 01. 2010, 22:56

Facebook komentáře