Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Kapustovo-rajčatová polévka

Obtížnost Čas přípravy
5min
Čas vaření Celkový čas Porce
30min 35min
Nutriční hodnoty
284 kalorií 0.0g cukrů 5.0g tuků 23.0g bílkovin

Příprava

Kapustu narežeme na drobné štvorčeky a uvaríme vo vode. Vodu zlejeme. Potom znovu podlejeme vodou, pridáme mletú rascu, soľ, ryžu a ďalej dusíme. Tesne pred koncom ako je ryža uvarená, pridáme paradajkový pretlak a zamiešame. Zahustíme cibuľovou zápražkou.


Přidat na Pinterest
ik777

12. 11. 2009, Recept navštíven: 2301x


Přidat recenzi
planeta
Restaurant_star
přidala bych i trochu bazalky
Přidané ingredience: bazalka

07. 01. 2016, 16:52

katka16031
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
robím takuto polievku aje velmi chutná , davam čerstvú bzalku

14. 01. 2016, 10:47

Přidat komentář
Angel 666
Pro dnešní mrazivý den jsem na zahřátí vybrala tuhle polévku. Místo růžičkové kapusty jsem dala normální, ztužený tuk, který vůbec nepoužívám jsem nahradila relativně zdravějším máslem. Postup jsem si trochu pozměnila, nejdříve jsem na másle orestovala drobně nasekanou cibuli, zasypala moukou a zalila zeleninovým vývarem a do něj dala vařit kapustu s rýží. Navíc jsem přidala dva nasekané stroužky česneku, nějak mi tam pasoval. Nakonec jsem na zjemnění chuti přidala lžičku cukru. Kdo chtěl, dal si na talíři do polévky lžíci smetany. Takže polívčička je opravdu moc dobrá, jestli zbyde do večera a rozleží se, tak bude ještě lepší. Všem určitě doporučuju vyzkoušet :o). Posílám dvě fotečky- varianta bez smetany a se smetanou.

Angel 666 25. 01. 2010, 12:45

Angel 666
Přesně jak jsem říkala, odleželá polévka, ohřátá k večeři byla bezvadná, je to jedna z těch, kterým odležení moc sluší.

Angel 666 25. 01. 2010, 22:56

Facebook komentáře