Kebab
Obtížnost
Čas přípravy
1h 0min
Čas vaření
20min
Celkový čas
1h 20min
Porce
Nutriční hodnoty
684
kalorií
0.0g
cukrů
40.0g
tuků
84.0g
bílkovin
Příprava
Skopovou panenku nakrájíme na 1 cm silné plátky. Prolisujeme 2 stroužky česneku a přidáme je k masu. Přilijeme 3 lžíce olivového oleje a opepříme. Vše promícháme a až do grilování necháme uležet. Mleté maso vložíme do mísy, nastrouháme k němu cibuli a přidáme trochu prolisovaného česneku. Ochutíme solí, pepřem, tymiánem a mletou paprikou a hmotu prohněteme. Opláchnuté feferonky nakrájíme na kousky a odstraníme jadérka.
Z hmoty tvarujeme kuličky, mírně je zploštíme a potřeme olivovým olejem. Skopové plátky necháme okapat a každý přeložíme napůl. Na grilovací jehly střídavě napichujeme kousky feferonek, kuličky z mletého masa a skopové plátky. Špízy grilujeme z každé strany 5 - 10 minut.
19. 02. 2010
Ingredience
Kategorie
Další recepty
© 2024, Railsformers s.r.o.