Kedlubnová kaše
Obtížnost
Čas přípravy
15min
Čas vaření
20min
Celkový čas
35min
Porce
Nutriční hodnoty
400
kalorií
0.0g
cukrů
41.0g
tuků
2.0g
bílkovin
Příprava
Kedlubny, brambory a cibuli si nakrájíme na kostky, a uvaříme v osolené vodě do měkka. V trošce vody rozmixujeme. Přidáme prolisovaný česnek, měkké máslo a ohřáté mléko. Vymícháme dohladka.
Tip k receptu
Podáváme jako přílohu např. k masu, místo obyčejné bramborové kaše.
slavuska05. 03. 2013
Kategorie
Podobné recepty
Recenze
Přidat recenzi
majka 02. 10. 2015, 15:15

katka16031 24. 10. 2015, 20:38

Svetlana 30. 11. 2015, 11:03

palino 24. 02. 2017, 11:44

hanka 29. 07. 2017, 20:14
© 2021, Railsformers, s.r.o.