Kedlubnová polévka
Obtížnost
Čas přípravy
20min
Čas vaření
50min
Celkový čas
1h 10min
Porce
Nutriční hodnoty
368
kalorií
0.0g
cukrů
33.0g
tuků
1.0g
bílkovin
Příprava
Kedlubny omyjeme, nakrájíme na kostičky. Máslo rozpustíme v hrnci, přidáme na kostičky nakrájené kedlubny, opepříme, přidáme papriku, propláchnutou rýži pod tekoucí vodou a necháme dusit. Podle potřeby podléváme vývarem, dusíme, dokud není vše měkké. Když je vše měkké, přilijeme vývar, osolíme a povaříme. Při podávání sypeme nadrobno nasekanou petrželkou.
Beruska6405. 03. 2010
Další recepty
Recenze
Přidat recenzi© 2024, Railsformers s.r.o.