Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Kedlubnová polévka

Kedlubnová polévka

Obtížnost Čas přípravy
20min
Čas vaření Celkový čas Porce
50min 1h 10min
Nutriční hodnoty
368 kalorií 0.0g cukrů 33.0g tuků 1.0g bílkovin

Příprava

Kedlubny omyjeme, nakrájíme na kostičky. Máslo rozpustíme v hrnci, přidáme na kostičky nakrájené kedlubny, opepříme, přidáme papriku, propláchnutou rýži pod tekoucí vodou a necháme dusit. Podle potřeby podléváme vývarem, dusíme, dokud není vše měkké. Když je vše měkké, přilijeme vývar, osolíme a povaříme. Při podávání sypeme nadrobno nasekanou petrželkou.


Beruska64

05. 03. 2010, Recept navštíven: 4717x


Přidat recenzi
maruskaji
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
Dělávám jen dávám více bylinek, špetku chilli, ale dělám ji bez rýže.
Přidané ingredience: bylinky, špetka chilli

10. 03. 2013, 20:01

planeta
Restaurant_star
pro chuť bych přidala i trochu sušeného libečku
Přidané ingredience: libeček

18. 10. 2015, 14:27

Přidat komentář

Facebook komentáře