Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Kedlubny na smetaně

Obtížnost Čas přípravy
20min
Čas vaření Celkový čas Porce
15min 35min
Nutriční hodnoty
224 kalorií 18.0g cukrů 4.0g tuků 12.0g bílkovin

Příprava

Kedlubny oloupeme a nakrájíme na kostičky. Dáme do kastrolu, přidáme asi 2dl vody, sůl a podusíme skoro do měkka. Kedlubny zahustíme instantní jíškou a asi 3 minuty povaříme. Vmícháme smetanu ke šlehání a necháme přejít varem. Odstavené kedlubny dochutíme solí, cukrem a octem. Na zjemnění přidáme tenký plátek másla, ale nemusí být.
Jako přílohu podáváme vařené brambory a vařené hovězí maso. Pro rychlejší přípravu lze maso nahradit vařenými vejci.


Přidat na Pinterest
JanaB

04. 08. 2011, Recept navštíven: 2685x


Přidat recenzi
katka16031
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
zaujímavý a chutný recept

20. 05. 2016, 09:33

palino
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
dobré jedlo

08. 09. 2016, 12:34

dušanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
velmi chutný recept

23. 12. 2016, 20:52

hanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
s masom je to vyborné

14. 01. 2017, 19:53

majka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
recept je velmi chutný a dobrý

16. 03. 2017, 20:14

Přidat komentář

Facebook komentáře