Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Kližka na hořčici

Obtížnost: Rating Rating Rating_gray Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 15min , Čas vaření: 1h 0min
Celkový čas: 1h 15min , porce

504 kalorií, 0.0g cukrů, 43.0g tuků, 20.0g bílkovin

Přidat na Pinterest

Příprava

Cibuli očistíme a nakrájíme na drobno. V tlakovém hrnci ji osmahneme a na ní krátce orestujeme naklepané plátky masa z obou stran. Přidáme bujón, hořčici, mrkev, podlijeme vodou a dusíme do změknutí masa. Ve smetaně rozmícháme mouku a přidáme k masu. Omáčku necháme projít varem, dochutíme solí a odstavíme.

JanaB

02. 10. 2013, Recept navštíven: 1216x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Hovězí kližka na hořčici

Hovězí kližka na hořčici

Cibuli oloupeme a nakrájíme na hrubo. Kližku nakrájíme na plátky nebo na kousky. Na rozehřátém oleji orestu...

Kližka na hořčici

Kližka na hořčici

Cibuli očistíme a nakrájíme na drobno. V tlakovém hrnci ji osmahneme a na ní krátce orestujeme naklepané pl...

Kližka na hořčici se žampiony

Kližka na hořčici se žampiony

Na oleji usmažíme oloupanou, na drobno nakrájenou cibuli do růžova. Na ní z obou stran orestujeme naklepané...

Zobrazit všechny podobné recepty k Kližka na hořčici Link-arrow
Thumb.24761

Houskové knedlíky kynuté – s droždím

Do mísy prosejeme mouku a promícháme ji se solí. Do mléka přidáme droždí a vytvoříme kvásek, který necháme ...


Přidat recenzi
heladon
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
Na hořčici dělám obyčejně v epřovémaso

09. 12. 2014, 09:07

hanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
vyskúšam aj s týmto masom

26. 01. 2016, 10:49

majka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
moze byt, dobre

24. 02. 2016, 10:38

Přidat komentář

Facebook komentáře