Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Hovězí kližka na hořčici

Obtížnost Čas přípravy
10min
Čas vaření Celkový čas Porce
1h 30min 1h 40min
Nutriční hodnoty
318 kalorií 2.0g cukrů 28.0g tuků 4.0g bílkovin

Příprava

Cibuli oloupeme a nakrájíme na hrubo. Kližku nakrájíme na plátky nebo na kousky. Na rozehřátém oleji orestujeme maso a cibuli a poté osolíme. Podlijeme vodou, přidáme česnek a plnotučnou hořčici. Za občasného zamíchání a podlévání dusíme dokud maso není měkké. Ve studené vodě rozmícháme hrubozrnnou hořčici, kečup, škrob a sójovou omáčku. Rozmíchanou směs přidáme k masu a krátce povaříme. Podáváme s vařenými těstovinami.


Přidat na Pinterest
JanaB

07. 11. 2012, Recept navštíven: 2247x


Přidat recenzi
Roxana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
Výborný a rychlý recept, jelikož máme rádi pikantní jídla, přidávám všude teď čerstvé feferonky, moc dobré! Mám ráda takovéto recepty ráda, nedají moc práce a mnohdy chuťově mnohdy předčí drahé a časově náročné, pracné recepty.
Přidané ingredience: feferonky

12. 11. 2012, 18:40

dušanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
vyborne pikantne jedielko

06. 03. 2016, 19:44

katka16031
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
super dobrý recept

18. 03. 2016, 10:57

Přidat komentář
JanaB
Jsem ráda, že vám chutnalo. Feferonku zkusím přidat příště.

JanaB 13. 11. 2012, 20:10

Facebook komentáře