Hovězí kližka na hořčici
Obtížnost
Čas přípravy
10min
Čas vaření
1h 30min
Celkový čas
1h 40min
Porce
Nutriční hodnoty
318
kalorií
2.0g
cukrů
28.0g
tuků
4.0g
bílkovin
Příprava
Cibuli oloupeme a nakrájíme na hrubo. Kližku nakrájíme na plátky nebo na kousky. Na rozehřátém oleji orestujeme maso a cibuli a poté osolíme. Podlijeme vodou, přidáme česnek a plnotučnou hořčici. Za občasného zamíchání a podlévání dusíme dokud maso není měkké. Ve studené vodě rozmícháme hrubozrnnou hořčici, kečup, škrob a sójovou omáčku. Rozmíchanou směs přidáme k masu a krátce povaříme. Podáváme s vařenými těstovinami.
JanaB07. 11. 2012
Podobné recepty
Recenze
Přidat recenziPřidané ingredience: feferonky
Roxana 12. 11. 2012, 19:40
© 2024, Railsformers s.r.o.