Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Kližka na hořčici se žampiony

Obtížnost: Rating Rating Rating_gray Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 15min , Čas vaření: 1h 15min
Celkový čas: 1h 30min , porce

936 kalorií, 0.0g cukrů, 58.0g tuků, 89.0g bílkovin

Přidat na Pinterest

Příprava

Na oleji usmažíme oloupanou, na drobno nakrájenou cibuli do růžova. Na ní z obou stran orestujeme naklepané plátky masa. Přiklopíme poklicí a dusíme do vydušení šťávy. Přidáme hořčici, sůl, podlijeme vodou a dusíme skoro do měkka. K takto připravenému masu přidáme žampiony nakrájené na plátky a dusíme ještě asi 10 minut. Moukou rozmíchanou ve studené vodě vše zahustíme, přidáme mrkev nastrouhanou na hrubé nudličky a provaříme. Na závěr dochutíme solí a odstavíme.

JanaB

04. 11. 2013, Recept navštíven: 1381x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Hovězí kližka na hořčici

Hovězí kližka na hořčici

Cibuli oloupeme a nakrájíme na hrubo. Kližku nakrájíme na plátky nebo na kousky. Na rozehřátém oleji orestu...

Kližka na hořčici

Kližka na hořčici

Cibuli očistíme a nakrájíme na drobno. V tlakovém hrnci ji osmahneme a na ní krátce orestujeme naklepané pl...

Kližka na hořčici se žampiony

Kližka na hořčici se žampiony

Na oleji usmažíme oloupanou, na drobno nakrájenou cibuli do růžova. Na ní z obou stran orestujeme naklepané...

Zobrazit všechny podobné recepty k Kližka na hořčici se žampiony Link-arrow
Thumb

Vařená rýže

Rýži propláchneme a necháme okapat. Rýži vložíme do osolené vody, vaříme bez pokličky na mírnem ohni a sbír...


Přidat recenzi
heladon
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
Používám pikantní hořčici, která to zvýrazní

03. 12. 2014, 11:53

majka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
asi pikantná bude lepšia

23. 11. 2015, 11:36

Přidat komentář

Facebook komentáře