Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Klobásový závin

Klobásový závin

Obtížnost Čas přípravy
25min
Čas vaření Celkový čas Porce
30min 55min
Nutriční hodnoty
2664 kalorií 20.0g cukrů 155.0g tuků 36.0g bílkovin

Příprava

Listové těsto rozválíme do tvaru obdélníka na tloušťku 3 mm. Pórek omyjeme a nakrájíme na kolečka. Klobásu nakrájíme nadrobno, osmažíme na kapce oleje, přidáme pepř a rozložíme na vyválené těsto. Posypeme pórkem a dosolíme dle chuti. Boky těsta přeložíme tak, aby náplň nevytekla, a zavineme. Závin přendáme na vodou opláchnutý plech, propícháme vidličkou, potřeme ušlehaným vejcem a posypeme nastrouhaným sýrem. Pečeme 30 minut ve vyhřáté troubě.


janulkam

04. 11. 2009, Recept navštíven: 1843x


Přidat recenzi
Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
závin je vybornej chuti

20. 01. 2017, 16:27

hanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
dobrý klobásový závin

21. 01. 2017, 19:44

Přidat komentář

Facebook komentáře