Kmínový chléb z domácí pekárny
Obtížnost
Čas přípravy
20min
Čas vaření
3h 0min
Celkový čas
3h 20min
Porce
Nutriční hodnoty
1944
kalorií
0.0g
cukrů
16.0g
tuků
11.0g
bílkovin
Příprava
Všechny ingredience dáme do pekárny v pořadí, jak jsou uvedeny v ingrediencích. Do mouky vlevo cukr, vpravo sůl. Doprostřed nasypeme droždí. Toto nesmí přijít do styku se solí. Zapneme pekárnu na program KLASIK, velikost 1 kg, barva středně tmavý. Po zaznění signálu nasypeme do pekárny na chleba 1 polévkovou lžíci kmínu.
Po upečení nádobu z pekárny vyndáme, nechám chvíli chladnout a pak chleba vyklopíme na mřížku.
Tip k receptu
Někdy odeberu z navážené pšeničné mouky 2 polévkové lžíce a nahradím je 2 lžícemi bramborového těsta v prášku.
labe04. 09. 2009
Další recepty
© 2024, Railsformers s.r.o.