Kmínový chléb z domácí pekárny

Obtížnost

Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení

Čas přípravy

20min
Čas vaření
3h 0min

Celkový čas

3h 20min

Porce


Nutriční hodnoty

1944 kalorií
0.0g cukrů
16.0g tuků
11.0g bílkovin


Příprava

Všechny ingredience dáme do pekárny v pořadí, jak jsou uvedeny v ingrediencích. Do mouky vlevo cukr, vpravo sůl. Doprostřed nasypeme droždí. Toto nesmí přijít do styku se solí. Zapneme pekárnu na program KLASIK, velikost 1 kg, barva středně tmavý. Po zaznění signálu nasypeme do pekárny na chleba 1 polévkovou lžíci kmínu.
Po upečení nádobu z pekárny vyndáme, nechám chvíli chladnout a pak chleba vyklopíme na mřížku.

Tip k receptu

Někdy odeberu z navážené pšeničné mouky 2 polévkové lžíce a nahradím je 2 lžícemi bramborového těsta v prášku.

přidejte na:
labe

04. 09. 2009

Další recepty


Přidat recenzi
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
chutný chlebík odporúčam vyskúšať
palino 27. 07. 2017, 23:26