Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Koláč rebarborový

Obtížnost: Rating Rating Rating Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 30min , Čas vaření: 40min
Celkový čas: 1h 10min , porce

1890 kalorií, 6.0g cukrů, 6.0g tuků, 43.0g bílkovin

Přidat na Pinterest

Příprava

Vypracujeme hladké těsto z mouky, cukru, změklého tuku (Hera) a žloutků. Necháme půl hodiny v lednici zabalené ve fólii. Oloupanou reveň nakrájíme na kousky velké asi 1 cm. Promícháme ji se 160 g cukru. Těsto vyválíme a rozložíme na plech vymazaný tukem a pečeme 5 minut ve středně vyhřáté troubě. Pak těsto poklademe rebarboru a pečeme asi 25 minut. Mezitím si ušleháme z bílků sníh do kterého jsme zašlehali 60 g cukru. Rozetřeme jej na koláč a ještě zapékáme dokuď sníh nezhnědne.

Bulb Tip k receptu

Cukr na rebarboru si kažký může určit podle toho, jak kdo rád sladké.

veerac

21. 06. 2010, Recept navštíven: 1924x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Koláč rebarborový

Koláč rebarborový

Vypracujeme hladké těsto z mouky, cukru, změklého tuku (Hera) a žloutků. Necháme půl hodiny v lednici zabal...

Zobrazit všechny podobné recepty k Koláč rebarborový Link-arrow

Přidat recenzi
Přidat komentář

Facebook komentáře