Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Králičí medailonky na růžovém pepři

Obtížnost Čas přípravy
20min
Čas vaření Celkový čas Porce
15min 35min
Nutriční hodnoty
1380 kalorií 0.0g cukrů 20.0g tuků 140.0g bílkovin

Příprava

Fitety z králičího masa pokrájíme na větší kousky a vhodíme na rozpálený olivový olej. Mírně opečeme, přidáme okapané bambusové výhonky, pokrájené na kousky, pokrájené čínské zelí a necháme opékat za občasného míchání. Ochutíme solí a sojovou omáčkou. Maso je brzy měkké.

Hotové dáme na talíř, přizdobíme petrželkou, červenou paprikou, červenými olivamí - z konzervy, nevaříme!
Někdo má rád i tatarskou omáčku či dreasing.

Bulb Tip k receptu

Do pokrmu lze dát i zelené olivy, pozor na sůl, podle toho, jakou sojovou omáčku používáme, já dávám slanou i sladkou, takže trochu přisolovat je nutno.
Jídlo je velmi rychlé, jednoduché a dobré, když mám čas, raději hranolky dělám doma vlastní.
Pepř je konzervovaný, opravdu růžový, i když červený asi taky existuje. Už ho nevařím, pouze pro jeho pikantnost přidávám na přizdobení pokrmu.


Přidat na Pinterest
Roxana

11. 12. 2009, Recept navštíven: 2596x


Přidat recenzi
Přidat komentář
Zuzana Mellenová
Je možné doplnit k postupu moment užití pepře?

Zuzana Mellenová 11. 12. 2009, 11:15

Roxana
Jsem to ale..sklerotická osoba...nic nového pod sluncem. Pepř používám jako přílohu za syrova - je konzervovaný, původně jsem napsala "růžový", což mi nebylo schváleno, jenže on opradu růžový je....co naděláme. Ale to je detail. Je výborný, trochu pálí, takže dětm raději ne, ale joinak je výborný. Omlouvám se uza nedostatek.

Roxana 11. 12. 2009, 11:27

Facebook komentáře