Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Králík v cibulovém obalu

Králík v cibulovém obalu

Obtížnost Čas přípravy
20min
Čas vaření Celkový čas Porce
1h 15min 1h 35min
Nutriční hodnoty
152 kalorií 0.0g cukrů 16.0g tuků 2.0g bílkovin

Příprava

Králíka očistíme, osolíme, zabalíme do slaniny(zůstane šťavnatý), poklademe plátky česneku, plátky másla, lehce podlijeme a zasypeme cibulí(mraky cibule, alespoň tolik, co králíka). Dáme péci a 20 minut před dopečením podlijeme vínem. Nemusíme zahušťovat, cibule pracuje za nás.


21. 02. 2010, Recept navštíven: 1621x


Přidat recenzi
dušanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
vyborný recept, masko je jemne

30. 12. 2016, 18:24

katka16031
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
velmi dobrý recept na prípravu králika

03. 02. 2017, 16:48

Přidat komentář
Angel 666
Tohle je jeden z našich starých rodinných receptů, dělává se u nás roky a roky :o). Jen neobalujeme králíka slaninou, slaninu krájím na nudličky a přidávám mezi cibuli. Na králíka ještě dáváme asi 10 kuliček celého pepře, vynechávám česnek. Nejbáječnější na tomhle jídle je samozřejmě ta cibule, je to lepší než zelí :o).Nejlepší příloha je bramborový knedlík, ale hodí se i vařené brambory.

Angel 666 22. 02. 2010, 09:59

Facebook komentáře