Chybějící obrázek

Králík v cibulovém obalu

Obtížnost

Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení

Čas přípravy

20min
Čas vaření
1h 15min

Celkový čas

1h 35min

Porce


Nutriční hodnoty

152 kalorií
0.0g cukrů
16.0g tuků
2.0g bílkovin


Příprava

Králíka očistíme, osolíme, zabalíme do slaniny(zůstane šťavnatý), poklademe plátky česneku, plátky másla, lehce podlijeme a zasypeme cibulí(mraky cibule, alespoň tolik, co králíka). Dáme péci a 20 minut před dopečením podlijeme vínem. Nemusíme zahušťovat, cibule pracuje za nás.

přidejte na:

21. 02. 2010

Další recepty


Přidat recenzi
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení
vyborný recept, masko je jemne

dušanka 30. 12. 2016, 18:24

Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení
velmi dobrý recept na prípravu králika

katka16031 03. 02. 2017, 16:48

Přidat komentář
Chybějící obrázek
Tohle je jeden z našich starých rodinných receptů, dělává se u nás roky a roky :o). Jen neobalujeme králíka slaninou, slaninu krájím na nudličky a přidávám mezi cibuli. Na králíka ještě dáváme asi 10 kuliček celého pepře, vynechávám česnek. Nejbáječnější na tomhle jídle je samozřejmě ta cibule, je to lepší než zelí :o).Nejlepší příloha je bramborový knedlík, ale hodí se i vařené brambory.

Angel 666 22. 02. 2010, 09:59

Vaříte rádi? Zajímá Vás zdravá výživa a vše kolem jídla? Pak ste tu správně. sRecepty.CZ jsou komunitním portálem, kde se setkávají uživatelé s podobnými zájmy.