Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Křehké rohlíčky z brambor

Křehké rohlíčky z brambor
Obtížnost: Rating Rating Rating Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 1h 0min , Čas vaření: 40min
Celkový čas: 1h 40min , porce

1593 kalorií, 0.0g cukrů, 59.0g tuků, 39.0g bílkovin

Příprava

V míse utřeme tuk s cukrem, přidáme vejce a utřeme vše do pěny. Pak přidáme prolisované brambory a prosátou mouku smíchanou s práškem do pečiva. Těsto na vále vypracujeme, vyválíme asi 1 centimetr silný plát a nakrájíme rádýlkem na čtverce 10-12 cm velké, které překrájíme na trojúhelníčky. Na delší stranu rozetřeme proužek husté zavařeniny nebo máku a sbalíme směrem ke špičce v rohlíček. Klademe na pomaštěný plech a pečeme ve středně vyhřáté troubě dozlatova. Ještě teplé rohlíčky pocukrujeme.

jessynka

11. 04. 2010, Recept navštíven: 1512x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Křehké rohlíčky z brambor

Křehké rohlíčky z brambor

V míse utřeme tuk s cukrem, přidáme vejce a utřeme vše do pěny. Pak přidáme prolisované brambory a prosátou...

Křehké rohlíčky

Křehké rohlíčky

Na vál dáme mouku, cukr, máslo, uděláme důlek, přidáme mléko a 1 prášek do pečiva. Vypracujeme těsto, ze k...

Zobrazit všechny podobné recepty k Křehké rohlíčky z brambor Link-arrow

Přidat recenzi
Ajaja
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
Jako náplň jsem použila kostičky čokolády na vaření a výsledek mile překvapil
Přidané ingredience: čokoláda

02. 02. 2013, 07:11

Přidat komentář

Facebook komentáře