Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Křehké sušenky

Křehké sušenky
Obtížnost: Rating Rating Rating_gray Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 40min , Čas vaření: 30min
Celkový čas: 1h 10min , porce

1500 kalorií, 3.0g cukrů, 99.0g tuků, 24.0g bílkovin

Příprava

Ze změklého másla, cukru, mouky, vejce, citrónové šťávy a skořice si připravíme na vále těsto. Zpracované těsto zabalíme do mikrotenové folie a necháme v chladu asi půl hodiny odležet. Na pomoučeném vále vyválíme asi 0,5 cm tlustou placku , z těsta vykrájíme různé tvary, které přendáme na plech (nejlépe na pečící papír) a upečeme.

Barbora Dvouletá

05. 09. 2009, Recept navštíven: 2068x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Křehké sušenky

Křehké sušenky

Ze změklého másla, cukru, mouky, vejce, citrónové šťávy a skořice si připravíme na vále těsto. Zpracované t...

Křehké sušenky s malinami

Křehké sušenky s malinami

Změklé máslo utřeme s cukrem do pěny, vmícháme žloutek a přidáme mouku se škrobovou moučkou. Uhněteme hladk...

Zobrazit všechny podobné recepty k Křehké sušenky Link-arrow

Přidat recenzi
planeta
Restaurant_star
používám třtinový cukr
Přidané ingredience: třtinový cukr

20. 03. 2016, 10:28

dušanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
su velmi chutne

10. 05. 2016, 15:33

majka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
vyborne sušenky

14. 10. 2016, 19:43

Přidat komentář

Facebook komentáře