Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Krémová polévka ze sterilizovaného hrášku

Obtížnost Čas přípravy
10min
Čas vaření Celkový čas Porce
30min 40min
Nutriční hodnoty
744 kalorií 11.0g cukrů 46.0g tuků 15.0g bílkovin

Příprava

Z mouky a másla uděláme jíšku. Do jíšky zakvedláme vývar a vaříme 5 min za občasného míchání. Přidáme rozmixovaný nebo prolisovaný hrášek, pepř, polovinu mléka a necháme přejít varem. Přecedíme a vmícháme žloutek smíchaným se zbytkem mléka. Necháme přejít varem a dochutíme polévkovým kořením.


Přidat na Pinterest
pavlinf

03. 07. 2013, Recept navštíven: 1233x


Přidat recenzi
heladon
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
Polévku dělám, ale bez toho vývaru

19. 01. 2015, 08:30

majka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
robí takuto polievku ale z mrazeneho hrášku

25. 01. 2016, 10:35

dušanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
lepšia je z čerstvého hrášku

06. 09. 2016, 14:19

Přidat komentář

Facebook komentáře