Krtkův dort na plech

Obtížnost

Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení

Čas přípravy

30min
Čas vaření
1h 0min

Celkový čas

1h 30min

Porce


Nutriční hodnoty

4716 kalorií
29.0g cukrů
318.0g tuků
116.0g bílkovin


Příprava

Z mléka, pudinkového prášku a cukru uvaříme pudink, který po vychladnutí smícháme s tvarohem, zakysanou smetanou, vanilkou, ušlehanou smetanou a nastrouhanou čokoládou.
Žloutky ušleháme s cukrem a olejem, přidáme mléko, mouku, prášek do pečiva, kakao a sníh z bílků. Nalijeme do plechu a pečeme přibližně 20 minut na 200°C. Vychlazený korpus vydlabeme na 1 cm od dna, poklademe banány a natřeme krém, posypeme rozdrobeným vydlabaným korpusem. Před podáváním necháme minimálně hodinu odležet v lednici.

přidejte na:
jarmilauhlirova

02. 01. 2014

Podobné recepty


Přidat recenzi
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
I když recept dle uvedených surovin vypadá složitě, je jednoduchý. Tento dezert je výborný a skvělý např. na dětské oslavy :)

Lucie 08. 01. 2014, 22:42

Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení
naozaj vyborná torticka

majka 23. 09. 2015, 20:15

Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení
skvelá tortia

Svetlana 29. 09. 2015, 15:25

Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
deti velmioenie tento dezert, lebo je velmi dobrý

hanka 18. 10. 2015, 19:24

Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
jednoduchý a dobrý dort

palino 24. 10. 2015, 20:45

Přidat komentář