Krůtí kousky s kapií a rajčaty
Obtížnost
Čas přípravy
25min
Čas vaření
20min
Celkový čas
45min
Porce
Nutriční hodnoty
525
kalorií
1.0g
cukrů
28.0g
tuků
66.0g
bílkovin
Příprava
Očistíme kapii, omyjeme a nakrájíme na nudličky. Rajčata spaříme, oloupeme a nakrájíme na kostičky. Kousky masa naklepeme, osolíme, opepříme a na oleji opečeme. Vyndáme z pánve a na výpeku opečeme kapii. Přidáme nakrájená rajčata, promícháme a zalijeme směsí z vody, sójové a worčestrové omáčky, kečupu, hořčice, škrobu a soli. Vše krátce povaříme do požadované hustoty. Podáváme s hranolky, nebo americkými brambory.
JanaB16. 07. 2013
Podobné recepty
© 2024, Railsformers s.r.o.