Krůtí maso na víně s červenými fazolkami
Obtížnost
Čas přípravy
1dní 0h 30min
Čas vaření
30min
Celkový čas
1dní 1h 0min
Porce
Nutriční hodnoty
60
kalorií
0.0g
cukrů
6.0g
tuků
0.0g
bílkovin
Příprava
Krůtí prsa omyjeme a nakrájíme. Naložíme do červeného vína, nasekané nati koriandru a bazalky a necháme do druhého dne uležet.
Pak maso vyndáme a osmahneme na olivovém oleji. Přidáme zbytek koření a fazolky s loupanými rajčaty. Chvíli restujeme a pak podlijeme vývarem. Dusíme dokud se voda nevyvaří a pokrm nezhoustne. Podáváme s pečivem.
Tip k receptu
Do směsi můžeme přidat dle chuti i kapii, pórek apod.
Vera17. 05. 2011
Další recepty
© 2024, Railsformers s.r.o.