Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Krůtí maso na víně s červenými fazolkami

Obtížnost Čas přípravy
1dní 0h 30min
Čas vaření Celkový čas Porce
30min 1dní 1h 0min
Nutriční hodnoty
60 kalorií 0.0g cukrů 6.0g tuků 0.0g bílkovin

Příprava

Krůtí prsa omyjeme a nakrájíme. Naložíme do červeného vína, nasekané nati koriandru a bazalky. necháme do druhého dne uležet. Pak maso vyndáme a osmahneme na olivovém oleji. Přidáme zbytek koření a fazolky s loupanými rajčaty. Chvíli restujeme a pak podlijeme vývarem. Dusíme, dokud se voda nevyvaří a pokrm nezhoustne. Podáváme s pečivem.

Bulb Tip k receptu

Do směsi můžeme přidat dle chuti i kapii, pórek apod.


Přidat na Pinterest
Vera

17. 05. 2011, Recept navštíven: 2505x


Přidat recenzi
katka16031
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
velmi chutné kruti maso,podavam so zemiakovou kašou

31. 10. 2016, 21:43

palino
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
receptje celkom jednoduchý ale velmi chtný

04. 12. 2016, 20:22

dušanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
maso s červenými fazuľkami velmi dobré

16. 12. 2016, 19:37

Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
recept chutí fantasticky dobre

05. 03. 2017, 14:03

Přidat komentář

Facebook komentáře