Krůtí maso na víně s červenými fazolkami

Obtížnost

Čas přípravy

1dní 0h 30min
Čas vaření
30min

Celkový čas

1dní 1h 0min

Porce


Nutriční hodnoty

60 kalorií
0.0g cukrů
6.0g tuků
0.0g bílkovin


Příprava

Krůtí prsa omyjeme a nakrájíme. Naložíme do červeného vína, nasekané nati koriandru a bazalky. necháme do druhého dne uležet. Pak maso vyndáme a osmahneme na olivovém oleji. Přidáme zbytek koření a fazolky s loupanými rajčaty. Chvíli restujeme a pak podlijeme vývarem. Dusíme, dokud se voda nevyvaří a pokrm nezhoustne. Podáváme s pečivem.

Tip k receptu

Do směsi můžeme přidat dle chuti i kapii, pórek apod.

přidejte na:
Vera

17. 05. 2011

Podobné recepty


Přidat recenzi
katka16031
velmi chutné kruti maso,podavam so zemiakovou kašou

31. 10. 2016, 21:43

palino
receptje celkom jednoduchý ale velmi chtný

04. 12. 2016, 20:22

dušanka
maso s červenými fazuľkami velmi dobré

16. 12. 2016, 19:37

Svetlana
recept chutí fantasticky dobre

05. 03. 2017, 14:03

Přidat komentář
Vaříte rádi? Zajímá Vás zdravá výživa a vše kolem jídla? Pak ste tu správně. sRecepty.CZ jsou komunitním portálem, kde se setkávají uživatelé s podobnými zájmy.