Krůtí maso pečené na rajčatech

Obtížnost

Čas přípravy

15min
Čas vaření
45min

Celkový čas

1h 0min

Porce


Nutriční hodnoty

1692 kalorií
0.0g cukrů
127.0g tuků
135.0g bílkovin


Příprava

Maso nařízneme tak, aby vznikly 4 větší plátky. Lehce naklepeme, prošpikujeme slaninou, osolíme, smotáme jako roládu a převážeme nití.
V pekáči rozehřejeme olej a zprudka orestujeme. Do pekáče nakrájíme oloupaná rajčata, maso, dáme polovinu másla a přilijeme vývar. Pečeme za občasného přelívání výpekem. Upečené, měkké maso vyjmeme na prkénko a naporcujeme. Šťávu přecedíme a přidáme zbytek másla. Podle chuti přisolíme.
Podáváme s vařeným bramborem.

přidejte na:
Chybí obrázek

04. 07. 2013

Podobné recepty


Přidat recenzi
Chybí obrázek
dobré na vyskúšanie

23. 12. 2015, 19:33

Přidat komentář
Vaříte rádi? Zajímá Vás zdravá výživa a vše kolem jídla? Pak ste tu správně. sRecepty.CZ jsou komunitním portálem, kde se setkávají uživatelé s podobnými zájmy.