Krůtí maso pečené na rajčatech
Obtížnost
Čas přípravy
15min
Čas vaření
45min
Celkový čas
1h 0min
Porce
Nutriční hodnoty
1692
kalorií
0.0g
cukrů
127.0g
tuků
135.0g
bílkovin
Příprava
Maso nařízneme tak, aby vznikly 4 větší plátky. Lehce naklepeme, prošpikujeme slaninou, osolíme, smotáme jako roládu a převážeme nití.
V pekáči rozehřejeme olej a zprudka orestujeme. Do pekáče nakrájíme oloupaná rajčata, maso, dáme polovinu másla a přilijeme vývar. Pečeme za občasného přelívání výpekem. Upečené, měkké maso vyjmeme na prkénko a naporcujeme. Šťávu přecedíme a přidáme zbytek másla. Podle chuti přisolíme.
Podáváme s vařeným bramborem.
04. 07. 2013
Ingredience
Kategorie
Další recepty
© 2024, Railsformers s.r.o.