Krůtí maso pečené na rajčatech

Obtížnost

Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení

Čas přípravy

15min
Čas vaření
45min

Celkový čas

1h 0min

Porce


Nutriční hodnoty

1692 kalorií
0.0g cukrů
127.0g tuků
135.0g bílkovin


Příprava

Maso nařízneme tak, aby vznikly 4 větší plátky. Lehce naklepeme, prošpikujeme slaninou, osolíme, smotáme jako roládu a převážeme nití.
V pekáči rozehřejeme olej a zprudka orestujeme. Do pekáče nakrájíme oloupaná rajčata, maso, dáme polovinu másla a přilijeme vývar. Pečeme za občasného přelívání výpekem. Upečené, měkké maso vyjmeme na prkénko a naporcujeme. Šťávu přecedíme a přidáme zbytek másla. Podle chuti přisolíme.
Podáváme s vařeným bramborem.

přidejte na:
pavlinf

04. 07. 2013

Další recepty


Přidat recenzi
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení
dobré na vyskúšanie
Svetlana 23. 12. 2015, 20:33