Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Krůtí maso pečené na rajčatech

Obtížnost Čas přípravy
15min
Čas vaření Celkový čas Porce
45min 1h 0min
Nutriční hodnoty
1692 kalorií 0.0g cukrů 127.0g tuků 135.0g bílkovin

Příprava

Maso nařízneme tak, aby vznikly 4 větší plátky. Lehce naklepeme, prošpikujeme slaninou, osolíme, smotáme jako roládu a převážeme nití.
V pekáči rozehřejeme olej a zprudka orestujeme. Do pekáče nakrájíme oloupaná rajčata, maso, dáme polovinu másla a přilijeme vývar. Pečeme za občasného přelívání výpekem. Upečené, měkké maso vyjmeme na prkénko a naporcujeme. Šťávu přecedíme a přidáme zbytek másla. Podle chuti přisolíme.
Podáváme s vařeným bramborem.


Přidat na Pinterest
pavlinf

04. 07. 2013, Recept navštíven: 1879x


Přidat recenzi
Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
dobré na vyskúšanie

23. 12. 2015, 19:33

Přidat komentář

Facebook komentáře