Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Krůtí roláda v protlaku

Obtížnost Čas přípravy
15min
Čas vaření Celkový čas Porce
55min 1h 10min
Nutriční hodnoty
918 kalorií 0.0g cukrů 31.0g tuků 114.0g bílkovin

Příprava

Krůtí plát masa naklepeme, osolíme, potřeme kečupem, hořčicí a poklademe plátky šunky. Maso svineme do rolády a zpevníme nití. Konec rolády nemusíme zpevňovat, vytékající hořčice nevadí. Na rozehřátém másle roládu ze všech stran opečeme, dokud maso nezbělá. Přidáme hořčici, rajský protlak, bujón, podlijeme vodou a dusíme asi 40 minut. Roládu vyjmeme a omáčku dle potřeby zahustíme moukou rozmíchanou v troše studené vody a povaříme. Z rolády odstraníme nit a nakrájíme jí na plátky. Omáčku můžeme dochutit solí a cukrem. Podáváme s těstovinami.


Přidat na Pinterest
JanaB

16. 07. 2012, Recept navštíven: 1187x


Přidat recenzi
Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
je to skvelý recept

02. 04. 2016, 20:16

Přidat komentář

Facebook komentáře