Krůtí roláda v protlaku
Obtížnost
Čas přípravy
15min
Čas vaření
55min
Celkový čas
1h 10min
Porce
Nutriční hodnoty
918
kalorií
0.0g
cukrů
31.0g
tuků
114.0g
bílkovin
Příprava
Krůtí plát masa naklepeme, osolíme, potřeme kečupem, hořčicí a poklademe plátky šunky. Maso svineme do rolády a zpevníme nití. Konec rolády nemusíme zpevňovat, vytékající hořčice nevadí. Na rozehřátém másle roládu ze všech stran opečeme, dokud maso nezbělá. Přidáme hořčici, rajský protlak, bujón, podlijeme vodou a dusíme asi 40 minut. Roládu vyjmeme a omáčku dle potřeby zahustíme moukou rozmíchanou v troše studené vody a povaříme. Z rolády odstraníme nit a nakrájíme jí na plátky. Omáčku můžeme dochutit solí a cukrem. Podáváme s těstovinami.
JanaB16. 07. 2012
Další recepty
© 2024, Railsformers s.r.o.