Krůtí roláda v protlaku

Obtížnost

Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení

Čas přípravy

15min
Čas vaření
55min

Celkový čas

1h 10min

Porce


Nutriční hodnoty

918 kalorií
0.0g cukrů
31.0g tuků
114.0g bílkovin


Příprava

Krůtí plát masa naklepeme, osolíme, potřeme kečupem, hořčicí a poklademe plátky šunky. Maso svineme do rolády a zpevníme nití. Konec rolády nemusíme zpevňovat, vytékající hořčice nevadí. Na rozehřátém másle roládu ze všech stran opečeme, dokud maso nezbělá. Přidáme hořčici, rajský protlak, bujón, podlijeme vodou a dusíme asi 40 minut. Roládu vyjmeme a omáčku dle potřeby zahustíme moukou rozmíchanou v troše studené vody a povaříme. Z rolády odstraníme nit a nakrájíme jí na plátky. Omáčku můžeme dochutit solí a cukrem. Podáváme s těstovinami.

přidejte na:
JanaB

16. 07. 2012

Podobné recepty


Přidat recenzi
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení
je to skvelý recept

Svetlana 02. 04. 2016, 20:16

Přidat komentář