Kuřecí paštika z jater

Obtížnost

Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení

Čas přípravy

1h 0min
Čas vaření
25min

Celkový čas

1h 25min

Porce


Nutriční hodnoty

3112 kalorií
0.0g cukrů
234.0g tuků
196.0g bílkovin


Příprava

Játra odblaníme, omyjeme a dáme vařit na 20 minut do vroucí vody. Poté je scedíme, necháme okapat a vychladnout. Mezitím na oleji dozlatova osmažíme nakrájenou cibuli a rozetřený česnek. Vychladlá játra vhodíme do mixeru, přidáme osmaženou cibuli s česnekem, máslo, hořčici, sůl, pepř dle chuti a důkladně rozmixujeme do hladké hmoty. Podáváme s pečivem.

přidejte na:
Milena

09. 06. 2009

Podobné recepty


Přidat recenzi
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení
chutná paštika

palino 15. 08. 2016, 20:33

Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení
velmi chutna paštika

Svetlana 08. 09. 2016, 12:54

Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
recpet na paštiku je vyborný

katka16031 29. 01. 2017, 15:04

Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
paštika z kuracej pečene je velmi lahodná a chutná

dušanka 19. 04. 2017, 19:17

Přidat komentář