Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Kuřecí paštika z jater

Obtížnost: Rating Rating Rating Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 1h 0min , Čas vaření: 25min
Celkový čas: 1h 25min , porce

3112 kalorií, 0.0g cukrů, 234.0g tuků, 196.0g bílkovin

Přidat na Pinterest

Příprava

Játra odblaníme, omyjeme a dáme vařit na 20 minut do vroucí vody. Poté je scedíme, necháme okapat a vychladnout. Mezitím na oleji dozlatova osmažíme nakrájenou cibuli a rozetřený česnek. Vychladlá játra vhodíme do mixeru, přidáme osmaženou cibuli s česnekem, máslo, hořčici, sůl, pepř dle chuti a důkladně rozmixujeme do hladké hmoty. Podáváme s pečivem.

Milena

09. 06. 2009, Recept navštíven: 3647x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Kuřecí paštika z jater

Kuřecí paštika z jater

Játra odblaníme, omyjeme a dáme vařit na 20 minut do vroucí vody. Poté je scedíme, necháme okapat a vychlad...

Zobrazit všechny podobné recepty k Kuřecí paštika z jater Link-arrow

Přidat recenzi
palino
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
chutná paštika

15. 08. 2016, 20:33

Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
velmi chutna paštika

08. 09. 2016, 12:54

Přidat komentář

Facebook komentáře