Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Kuřecí paštika z jater

Obtížnost Čas přípravy
1h 0min
Čas vaření Celkový čas Porce
25min 1h 25min
Nutriční hodnoty
3112 kalorií 0.0g cukrů 234.0g tuků 196.0g bílkovin

Příprava

Játra odblaníme, omyjeme a dáme vařit na 20 minut do vroucí vody. Poté je scedíme, necháme okapat a vychladnout. Mezitím na oleji dozlatova osmažíme nakrájenou cibuli a rozetřený česnek. Vychladlá játra vhodíme do mixeru, přidáme osmaženou cibuli s česnekem, máslo, hořčici, sůl, pepř dle chuti a důkladně rozmixujeme do hladké hmoty. Podáváme s pečivem.


Přidat na Pinterest
Milena

09. 06. 2009, Recept navštíven: 3973x


Přidat recenzi
palino
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
chutná paštika

15. 08. 2016, 20:33

Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
velmi chutna paštika

08. 09. 2016, 12:54

katka16031
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
recpet na paštiku je vyborný

29. 01. 2017, 15:04

dušanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
paštika z kuracej pečene je velmi lahodná a chutná

19. 04. 2017, 19:17

Přidat komentář

Facebook komentáře