Kuřecí paštika z jater
Obtížnost
Čas přípravy
1h 0min
Čas vaření
25min
Celkový čas
1h 25min
Porce
Nutriční hodnoty
3112
kalorií
0.0g
cukrů
234.0g
tuků
196.0g
bílkovin
Příprava
Játra odblaníme, omyjeme a dáme vařit na 20 minut do vroucí vody. Poté je scedíme, necháme okapat a vychladnout. Mezitím na oleji dozlatova osmažíme nakrájenou cibuli a rozetřený česnek. Vychladlá játra vhodíme do mixeru, přidáme osmaženou cibuli s česnekem, máslo, hořčici, sůl, pepř dle chuti a důkladně rozmixujeme do hladké hmoty. Podáváme s pečivem.
Milena09. 06. 2009
Ingredience
Kategorie
Další recepty
© 2024, Railsformers s.r.o.