Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Kuřecí perkelt

Obtížnost Čas přípravy
1h 10min
Čas vaření Celkový čas Porce
30min 1h 40min
Nutriční hodnoty
180 kalorií 0.0g cukrů 12.0g tuků 2.0g bílkovin

Příprava

Kuře rozporcujeme na menší díly. Cibuli nasekáme najemno a zpěníme ji na másle. Přihodíme kousky kuřete a z obou stran je opečeme.
Přihodíme mletou papriku, velmi krátce ji orestujeme. Podlijeme vodou, přidáme bobkový list a sůl. Přikryjeme poklicí a dusíme asi 30 minut.
Poté maso vyjmeme a uchováme v teple. Vylovíme i bobkový list a šťávu zaprášíme moukou. Povaříme pět minut a je hotovo.
Servírujeme s rýží nebo těstovinami.

Bulb Tip k receptu

Úplně jinou chuť dostanete, když místo klasické smetany použijete dvě lžíce zakysané.


Přidat na Pinterest
notburga

23. 06. 2011, Recept navštíven: 3754x


Přidat recenzi
Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
perkelt velmi dobrý, zahusťujem smotanou
Přidané ingredience: smotana

28. 05. 2016, 18:29

Přidat komentář
Thumb
mňamka, vyzkoušeno, ale jako přílohu jsme zvolili houskový knedlík.,a na zahuštění-smetanu.

Nadulik 16. 08. 2011, 22:33

Facebook komentáře