Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Kuřecí perkelt

Obtížnost: Rating Rating Rating_gray Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 1h 10min , Čas vaření: 30min
Celkový čas: 1h 40min , porce

180 kalorií, 0.0g cukrů, 12.0g tuků, 2.0g bílkovin

Přidat na Pinterest

Příprava

Kuře rozporcujeme na menší díly. Cibuli nasekáme najemno a zpěníme ji na másle. Přihodíme kousky kuřete a z obou stran je opečeme.
Přihodíme mletou papriku, velmi krátce ji orestujeme. Podlijeme vodou, přidáme bobkový list a sůl. Přikryjeme poklicí a dusíme asi 30 minut.
Poté maso vyjmeme a uchováme v teple. Vylovíme i bobkový list a šťávu zaprášíme moukou. Povaříme pět minut a je hotovo.
Servírujeme s rýží nebo těstovinami.

Bulb Tip k receptu

Úplně jinou chuť dostanete, když místo klasické smetany použijete dvě lžíce zakysané.

notburga

23. 06. 2011, Recept navštíven: 2768x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Kuřecí perkelt

Kuřecí perkelt

Kuře rozporcujeme na menší díly. Cibuli nasekáme najemno a zpěníme ji na másle. Přihodíme kousky kuřete a z...

Zobrazit všechny podobné recepty k Kuřecí perkelt Link-arrow
Thumb.57947

Houbová rýže

Česnek nakrájíme na tenké plátky a cibuli si nasekáme na kostičky. Na půlce másla osmažíme cibuli a česnek...


Přidat recenzi
Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
perkelt velmi dobrý, zahusťujem smotanou
Přidané ingredience: smotana

28. 05. 2016, 18:29

Přidat komentář
Thumb
mňamka, vyzkoušeno, ale jako přílohu jsme zvolili houskový knedlík.,a na zahuštění-smetanu.

Nadulik 16. 08. 2011, 22:33

Facebook komentáře