Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Kuřecí polévka se špenátovou zavářkou

Obtížnost Čas přípravy
5min
Čas vaření Celkový čas Porce
55min 1h 0min
Nutriční hodnoty
264 kalorií 6.0g cukrů 11.0g tuků 15.0g bílkovin

Příprava

Kuřecí skelet vložíme do tlakového hrnce, osolíme, opepříme a spolu s libečkem vaříme přibližně 30 minut.

Mezitím rozmixujeme špenátové listy s vejcem, solí, pepřem, česnekem a mlékem. Do takto připravené směsi pomalu přimícháváme mouku než nám vznikne husté těstíčko.

Scedíme vývar a přes síto s velkými oky do něj protlačíme špenátové těstíčko. Polévku ještě asi 5 minut povaříme a poté do ní přidáme obrané maso, petrželku a odstavíme.


Přidat na Pinterest
JanaB

05. 08. 2013, Recept navštíven: 1470x


Přidat recenzi
Roxana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
Vůbec by mne nenapadlo - nebýt tohoto receptu - udělat špenátovou zavářku. Zbyl mi špenát z minulého dne, trochu jsem ho udělala hustší krupičkou a bylo to výborné, jinak bych ho asi vyhodila...
Přidané ingredience: zbylý špenát

06. 08. 2013, 07:57

heladon
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
Vyzkouzšela jsem tuto špenátovou zavářku - vynikající polévka

28. 12. 2014, 08:50

hanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
musím vyskúšať s tou špenátovou závarkou

26. 11. 2015, 10:50

majka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
velmi zaujímava závarka do polievky

17. 12. 2015, 12:11

katka16031
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
dobré

29. 12. 2015, 17:14

Přidat komentář

Facebook komentáře