Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Kuřecí polévka se zavářkou

Obtížnost Čas přípravy
10min
Čas vaření Celkový čas Porce
40min 50min
Nutriční hodnoty
504 kalorií 0.0g cukrů 7.0g tuků 17.0g bílkovin

Příprava

Skelet opláchneme studenou vodou a vložíme do tlakového hrnce. Zalijeme studenou vodou, přidáme sůl, pepř a očištěnou zeleninu. Hrnec uzavřeme a vaříme 30 minut. Skelet vyjmeme z vývaru a obereme maso. Zeleninu nakrájíme na menší kousky. Vývar přelijeme do čistého hrnce a zavaříme kapání.
Zavářka. Vidličkou rozšleháme vejce s vodou, solí a petrželkou. Zahustíme moukou a necháme těstíčko 10 minut odpočinout. Poté ho přendáme na síto s velkými oky a pomocí stěrky protlačíme do vařící polévky. Můžeme dle potřeby přidat i více mouky, každá má jinou savost. Kapání povaříme 5 minut. Do polévky dáme prohřát maso a zeleninu. Kuřecí polévku se zavářkou dochutíme bujónem nebo solí a petrželkou.


Přidat na Pinterest
JanaB

14. 01. 2012, Recept navštíven: 2654x


Přidat recenzi
dušanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
chutna kuracia polievka

21. 12. 2016, 13:46

Přidat komentář

Facebook komentáře