Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Kůzlečí kýta na paprice

Kůzlečí kýta na paprice

Obtížnost Čas přípravy
15min
Čas vaření Celkový čas Porce
1h 0min 1h 15min
Nutriční hodnoty
472 kalorií 0.0g cukrů 41.0g tuků 3.0g bílkovin

Příprava

Na masle opražíme cibuľu, pridáme červenú sladkú papriku a očistené a na menšie kúsky pokrájané kozľacie mäso. Posolíme, posypeme rascou dobre prikryjeme a dusíme až kým mäso nezmäkne. K udusenému prilejeme smotanu, v ktorej sme rozhabarkovali múku, dobre povaríme. Podávame s knedľou, ryžou, zemiakmi alebo haluškami.

Bulb Tip k receptu

Kozľacie mäso je málo využívané, ale je veľmi chutné a zdravé. Len treba vyskúšať.


Jozef

12. 09. 2010, Recept navštíven: 2356x


Přidat recenzi
palino
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
môže to byť velmi chutné

19. 09. 2016, 17:49

Přidat komentář

Facebook komentáře