Kůzlečí kýta na paprice
Obtížnost
Čas přípravy
15min
Čas vaření
1h 0min
Celkový čas
1h 15min
Porce
Nutriční hodnoty
472
kalorií
0.0g
cukrů
41.0g
tuků
3.0g
bílkovin
Příprava
Na masle opražíme cibuľu, pridáme červenú sladkú papriku a očistené a na menšie kúsky pokrájané kozľacie mäso. Posolíme, posypeme rascou dobre prikryjeme a dusíme až kým mäso nezmäkne. K udusenému prilejeme smotanu, v ktorej sme rozhabarkovali múku, dobre povaríme. Podávame s knedľou, ryžou, zemiakmi alebo haluškami.
Tip k receptu
Kozľacie mäso je málo využívané, ale je veľmi chutné a zdravé. Len treba vyskúšať.
Jozef12. 09. 2010
Další recepty
© 2024, Railsformers s.r.o.