Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Kůzlečí kýta na paprice

Kůzlečí kýta na paprice
Obtížnost: Rating Rating Rating Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 15min , Čas vaření: 1h 0min
Celkový čas: 1h 15min , porce

472 kalorií, 0.0g cukrů, 41.0g tuků, 3.0g bílkovin

Příprava

Na masle opražíme cibuľu, pridáme červenú sladkú papriku a očistené a na menšie kúsky pokrájané kozľacie mäso. Posolíme, posypeme rascou dobre prikryjeme a dusíme až kým mäso nezmäkne. K udusenému prilejeme smotanu, v ktorej sme rozhabarkovali múku, dobre povaríme. Podávame s knedľou, ryžou, zemiakmi alebo haluškami.

Bulb Tip k receptu

Kozľacie mäso je málo využívané, ale je veľmi chutné a zdravé. Len treba vyskúšať.

Jozef

12. 09. 2010, Recept navštíven: 2212x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Kůzlečí kýta na paprice

Kůzlečí kýta na paprice

Na masle opražíme cibuľu, pridáme červenú sladkú papriku a očistené a na menšie kúsky pokrájané kozľacie mä...

Zobrazit všechny podobné recepty k Kůzlečí kýta na paprice Link-arrow
Thumb

Noky z mouky

Suroviny smícháme. Těsto vhazujeme do vroucí vody polévkovou lžící. Vaříme cca 3-4 minuty. Jeden nok vyndám...

Thumb.24761

Houskové knedlíky kynuté – s droždím

Do mísy prosejeme mouku a promícháme ji se solí. Do mléka přidáme droždí a vytvoříme kvásek, který necháme ...

Thumb

Vařená rýže

Rýži propláchneme a necháme okapat. Rýži vložíme do osolené vody, vaříme bez pokličky na mírnem ohni a sbír...


Přidat recenzi
palino
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
môže to byť velmi chutné

19. 09. 2016, 17:49

Přidat komentář

Facebook komentáře