Kvasnicovo - vaječná pomazánka
Obtížnost
Čas přípravy
15min
Čas vaření
10min
Celkový čas
25min
Porce
Nutriční hodnoty
2100
kalorií
1.0g
cukrů
220.0g
tuků
32.0g
bílkovin
Příprava
Na drobno nakrájenou cibuli zpěníme na oleji, přidáme jedno balení droždí NOLI a po rozpuštění v tomto rozmícháme dvě vejce, která se nesmí ale srazit, hmota musí být v řidším stavu. Do tak vychladlé směsi zašlenáme postupně máslo a na tvrdo uvařené a na drobno nakrájené tři vejce. Na závěr přidáme hořčici a sůl, pepř a vše dobře promícháme. Podáváme s pečivem.
Tip k receptu
Pomazánka je dobrým doplňkem vitamínu D
mozek21. 04. 2010
Ingredience
Kategorie
Další recepty
© 2024, Railsformers s.r.o.